Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcekupic tusz

Max Factor 2000 Calorie -co sądzicie o tym tuszu

Polecane posty

Gość chcekupic tusz

prosze o opinie

jak dla mnie jest przereklamowany, wcale nie daje aż tak spektakularnych efektów, zwyczajny tusz, fajnie rozdziela ale jakos niesamowicie znów nie pogrubia, to oczywiście tylko moja subiektywna opinia, może trafilam na jakiś kiepski egzemplarz...

Gość chcekupic tusz
więc jaki tusz kupić aby świetnie podkreślał , pogrubiał rzęsy ale nie sklejał

Gość jak dla mnie
najlepszy tusz jaki miałam. Jak pomaluje się 2 razy ekstra efekt i nie jedna osoba zachwycała się moimi rzęsami. Teraz również go mam i to jedno opakowaie od 4 miesięcy (nie maluję się codziennie) i mimo to nadal dobrze maluje.

Gość edssu 93
bywały lepsze ;) trzeba sie nameczyc zeby uzyskac teatralne rzesy ak jja to lubie ...a innymi kilka ruchow ..jest przereklamowany

Gość dsdd
a mnie sie wydaje ze sie zepsul.. kiedys byl moim ulubuonym,teraz skleja straszliwie! byl czas,ze mialam loreala dwufazowy i na dniach do niego wroce..

Max Factor Masterpiece - polecam!!! uzywalam juz milion tuszy, wczesniej wlasnie 2000 calorie ale zrezygnowalam na rzecz tamtego

Gość mamita112
ja uwielbiam i tylko jego używam już od dawna:) sprawdziłam wiele ale ten to ten "moj"

miałam go raz. chyba troche sie zawiodłam- oczekiwłam chyba zbyt wiele, genrealnie ok, pogrubia niezle. teraz mam iny reklamowany jako kolejne "cudo" a badziew jakich mało, i zastanawiam sie czy nie wrócic do 2000 calorie. poczytaj opinie na damskiej torebce. jest ich tam sporo

Gość pamelita
Też używam tego tuszu. Na początku efekt jest świetny, ale z czasem jak tusz powoli zasycha to przestaje być aż taki rewelacyjny. Mimo wszystko jak do tej pory to dla mnie najlepszy tusz :) Absolutnie nie polecam tylko takiego z loreala. nie pamiętam nazwy ale był w czarnym opakowaniu ze złotymi elementami bodajże. Okropny! Ani razu nie pomalowałam nim rzęs, bo okropnie sklejał. 50 zł poszło do kosza.. ;/ Fajny jest jeszcze loreal telescopic ;)