Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinne39

Jak często się kochacie?

Polecane posty

Gość karolinne39

Witam, zakładam temat tu bo mam wrażenie, że na forum erotycznym dyskusja przekracza granice dobrego smaku. a mi własciwie chodzi mniej o sam seks niż o obawy z nim związane. Ale do rzeczy- jestesmy już prawie 3 lata po ślubie. niby niewiele ale w sypialni zaczyna wiac nuda. Kochamy się średnio 2-3 razy w tygodniu ale coraz bardziej przypomina to serię ćwiczeń gimnastycznych niż namiętny stosunek. On na moje propozycje upikantnienia wieczoru reaguje przeważnie potakiwaniem ale nic z tego nie wynika. Niby rozumiem ze 40 letni facet nie ma juz takiej formy jak za mlodych lat ale jestesmy ze sobą na tyle krótko ze mógłby jeszcze wykazac odrobine dobrej woli. Czy to normalne ze w tym wieku wystarczaja mu 2 razy w tygodniu? jak jest u was??

Gość 850853
jak to ile?? codziennie!!!!

Gość poprostu
u mnie srednia to raz na dzien i czasem wciaz nam jest malo..hmm moze ma kogos na boku? wybadaj sytuacje

Gość fgr reg
Różni ludzie - rożne potrzeby. Jest mezczyzna, z ktorym mi sie chce ciagle - caly czas. Nawet tuz po odbytym stosunku. Kiedys mialam faceta, ktory mnie tak sobie krecil i ochote mialam raz na tydzien, dwa...

Gość karolinne39
Nie sądzę, spędzamy ze sobą mnóstwo czasu, prawie zawsze wiem, gdzie jest, nie starczyłoby mu czasu na kochankę. Poza tym jest odrobine flegmatyczny w tych sprawach, za każdym razem muszę się sporo napracować, żeby stanął na wysokości zadania, że tak powiem ;]

Gość on 47 ja 44 lat
codziennie, ale ja to robie dla świetego spokoju, bo jest bardzo natarczywy a on to robi byle jak więc chyba lepiej robić to rzadziej a lepiej

Jeśli tylko mamy okazję :) nie mieszkamy razem, jeśli widzimy się u niego lub u mnie to zawsze, chyba, że na mieście to nie ma jak ;) ale tak średnio 3,4 razy w tygodniu :):)

Gość noooo...
no to mamy problem. pewnie ma lekkie problemy z erekcją i stąd rzadziej ma ochote n łóżkowe figle. porozmawiaj z nim o jakichś wspomagaczach, może nie o viagrze, bo to się odrazu kojarzy z jakims starym oblechem z dowcipu ale o czymś dyskretniejszym, vizarsin jest np w takich bialych kapsulkach, podobnych do magnezu. Wypróbujcie, a nuz srednia podskoczy:)

nie przesadzajcie. 2-3 razy w tygodniu to idealna norma. gorzej jesli zaczyna "wiac nudą", no ale żeby wam było weselej to oboje muszą chciec... chyba ze sie pobawisz w dominę :D to juz wszystko w Twoich rękach :D

Gość slovlsnl
CO 2 DZIEN

Gość Roksanka_kulka
Ja z moim partnerem codziennie:) i nigdy nie jest nudno:)

Gość 4434546494
no jak często się da czyli jakoś co weekend

Gość 4434546494
nie da się zeby było nudno

Gość kokkoszanell
my jestesmy 16 lat po ślubie i jasne, ze nie jest tak jak na poczatku ale kochamy sie kiedy tylko mozemy..