Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babcia kazimiera

Kobietki! zachodzcie w ciaze!

Polecane posty

Nie stosujcie antykoncepcji! Czy wiecie ze przez mozecie nie miec kiedys dzieci i ze wasz maz moze was zostawic, lepiej obdarowac meza gromadka dzieciaczkow :) wtedy przynajmniej nie odejdzie i bedzie sie trzymal rodziny :)

glupoty ! co ma antykoncepcja do nieplodnosci? I posiadanie potomstwa nie gwarantuje ze maz nie odejdzie! Trzeba sie zastanowic czy jest sie w stanie wychowac ta gromadke babciu.

Tabletki antykoncepcyjne powoduja bezplodnosc :) Jesli kobieta urodzi mezowi wiecej niz trojke dzieci, w dodatku nie pracuje to chlop napewno nie odejdzie :) , bedzie siedzial przy babie :) jesli ona bedzie zaspokojala go pod kazdym wzgledem, to zostanie przy niej z przyjemnoscia, jesli niestety nie to chociaz zostanie z litosci :)

babciu rozweselilas mnie :) Podaj mi prosze gdzie wyczytalas o skutkach antykoncepcji? Jesli to prawda to juz nigdy nie bede brala! Ale trzymac chlopa na litosc bym nie chciala. Niektörzy nie lubia wrzasköw dzieci u uciekaja. Faceci nie poswiecaja sie dla rodziny.

Wystarczy ze poczytacie o tym w necie kobietki :) Tabletki antykoncepcyjne powoduja bezplodnosc :( wiec lepiej ich nie brac, tylko zachodzic co roku w ciaze :)

Gość ja zachodzę codziennie

Gość widzę ze Jania zmieniła nicka

dziewczyny - nie odpisujcie... nie ma co karmić trolla. Każda z Nas potrafi rozsądnie podejść do tematu rozmnażania i skutków antykoncepcji.

Ja bylam tylko ciekawa jak babcia sie wytlumaczy o zrödlach tych szokujacych informacji. Ale mnie zbyla ze sama mam szukac w necie,to bede szukala du usranej smierci ze tabsy powoduja bezplodnosc.

Gość w sumie nie ma co odpisywać
na tak żałosną prowokację ... ale babciu, napiszę Tobie, iż mam dwoje dzieci, a przed poczęciem pierwszego brałam pigułki antykoncepcyjne 3 lata i odstawiłam je na 3 miesiące przed staraniami (zaszłam w 2 cyklu strań), natomiast potem tzn po skończeniu karmienia piersią znowu brałam tabletki anty, przez prawie rok, odstawiłam, przeczekałam tylko miesiąc, podjeliśmy próby o drugie dziecko i zaszłam tym razem w 4 cyklu starań. moje dzieci mają już "swoje lata" tzn starsze ma prawie 5 i są zdrowe jak ryby :) :D :0 :D :D

Gość sdfg456
Nie sztuka spłodzic dziecko,sztuką jest wychowanie go na porzadnego człowieka ... www.tnij.org/nokautsklep

To mialas szczescie :) Ale pamietajcie kobietki, najpierw rodzina,dziecko a kariera dla kobiety nie powinna miec zadnego znaczenia. Mezczyzna dlatego bierze sobie zone, by ona pomogla mu zadbac o jego kariere i tego sie trzymajcie :)