Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoteraaaazz

wlasnie sie wyprowadzil ode mnie

Polecane posty

Gość icoteraaaazz

moj byly facet. To koniec, czuje pustke, nie wiem w co wlozyc rece.Od dzis bede sama, zupelnie sama, sama bede spala, sama wszystko :(:(:(

Gość gsgtthd
a czemu sie rozstaliscie? dlugo byliscie razem? wiem ze teraz bedzie Ci ciezko ale trzymaj sie jakos, najgorszy poczatek po rozstaniu, ale dasz rade i jeszcze spotkasz ta wlasciwa osobe

Gość icoteraaaazz
Rozstalismy sie bo nie pasowalismy do siebie, ciagle klotnie, momentami sie nienawidzilismy:( nie zaluje ze to sie stalo ale mimo tego jest pusto:( wiem, ze jedne drzwi sie zamknely, a drugie otworzyly ale i tak mi przykro, rozrywa mnie od srodka:(:(

Gość icoteraaaazz
zwiazek trwal 2,5 roku

Gość srututujeczka dupeczka
dasz rade to dopiero poczatek za moment zapomnisz przyzwyczaisz sie do nowej sytuacji:) http://www.prisonwars.pl/98693/

popatrz na to z innej strony,nigdy więcej kłótni i bezsensownej szarpaniny.....

Gość icoteraaaazz
cyberdupo masz racje , wiem, ze bedzie dobrze ale jest mi przykro, chce mi sie plakac, chyba zraaz pojde po browar i sie uchleje jak dzika swinia:(

Gość .....ot..co......
jak to sama? a nie masz rodziny, przyjaciol, znajomych?! :O poza tym nie potrafisz funkcjonowa sama? jak nie to wspolczuje 🖐️

oki,ja piję z Tobą dzisiaj,właśnie otwieram puszkę,też się reanimuję po rozstaniu....

Gość icoteraaaazz
OT....CO.. wyobraz sobie, ze jestem w uk moja rodzina jest w polsce.Mam tu znajomych ale nawet gdybym miala obokl siebie rodzine byloby mi przykro i smutno. kurwa mac:(

na początku będzie bolało, później nadejdzie złośc a po czasie zupełnie zoobojętninie. Czas leczy rany, nie ten to inny;)

Gość .....ot..co......
to wroc do niego i sie dalej kloccie jak ci tak zle jest :O🖐️

Gość icoteraaaazz
zapytalam sie go czy mu bedzie smutno dzisiejszej nocy, gdy bedzie usypial sam, powiedzial, ze nie i do zobaczenia z usmieszkiem na buzi.i tak jeszcze tu jutro wroci po swoje rzeczy , zostawil czesc :(

do .....ot..co...... wrzuć na luz i nie wyładowuj się na ludziach,nie masz ochoty być milsza,to odpuść Sobie ,po co to piszesz??????

Gość icoteraaaazz
OT..CO ale jestes cwaniak/cwaniara ciekawe gdybys Ty byl/a w takiej sytuacji to czy byloby Ci do smiechu? :) wiec nie kozacz.Pzryszlam tu poszukac pocieszenia, a nie chamskich docinek :( nIE CHCE DO NIEGO WRACAC, ALE PISZE o stanie ktory mnie akurat teraz ogarnia ...

Gość .....ot..co......
nie siedze na tym forum zeby wlazic wszystkim w doope (jak co poniektorzy) pisze co mysle a mysle ze laska jest jakas pogieta skoro najpierw pisze ze rozstala sie z facetem bo sie klocili a nawet NIENAWIDZILI a teraz jest jej smutno. blagam :D

jutro masz być olśniewająca i radosna,jeżeli wróci po swoje rzeczy,właśnie taką ma Cię zobaczyć

Gość icoteraaaazz
co wieczor kladlismy sie razem do lozka i razem usypialismy.Od dzis zaczynam nowe zycie, lepsze i bardziej szczesliwe/....

Gość icoteraaaazz
CYBERDUPO MASZ RACJE , on dzis wyszedl z usmiechem na twarzy to dlaczego ja mialabym jutro go taka wlasnie przywitac ;)

ot.....co rozstanie zazwyczaj boli mniej lub bardziej,to naturalne emocje,posiadają je wszyscy którzy mają uczucia wyższe

Gość icoteraaaazz
OT...co... wyypierdalaj stad :)

no dzisiaj nie będziesz miała się do kogo przytulić,ale są też plusy...nikt nie chrapie,nie zabiera kołderki,nie puszcza bąków itp,itd..... :)

Gość icoteraaaazz
cyberdupo , masz racje ;) wlasnie doszukuje sie spraw , ktore najbardziej mnie w nim denerwowaly i uswiadamiam sobie, ze to nie mialo sensu, to bylo chore, wogole sie nie kochalismy, ale mimo tego cos mnie boli .Czuje w srodku, ze wkrotce minie ale to co teraz mysle nie zniknie ot tak w piec minut ...

Gość rozstanie to zawsze trauma
nie buduj uśmieszków dla niego bo po co, masz prawo do swoich emocji i przeżyj je, grać nie warto, nie uciekaj w cynizm, pozostań prawdziwa, normalna, naturalna, pozostań sobą, zawsze warto być sobą, bądź silna... i życzę ci szczęścia 🌻

pewnie,że nic w 5 min nie zniknie,ale zapamiętaj tylko to co było miłe a to co Was dzieliło,to nauka na przyszłość,że nie wart brnąć w coś takiego,na dłuższą metę staje się uciążliwe dla obojga,a potem niepotrzebny stres i żal....