Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djok

Pilna sprawa, Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość djok

Więc.. jestem z moim chłopakiem 4 lata. Od pewnego czasu w naszym związku jest dziwnie, widujemy się bo jak się nie widzimy to tęsknimy, ale jak juz się spotkamy to jakos nie cieszymy sie za bardzo ze spotkania, tzn spędzamy miło czas oglądając filmy na kompie, czasem pogramy w jakies gry heh, często tez przebywamy razem w towarzystwie, czasem sex, no własnie i sprawa sexu mnie martwi.. Otóż od pewnego czasu ten sex to ja musze zainicjować bo gdyby nie ja to byśmy się kochali może 2 razy na miesiąc.. a mi niestety tyle nie wystarczy, nie to żebym była jakas nimfomanka czy cos w tym stylu tylko poprostu jak sie kogos kocha i chce sie byc blisko tej osoby to wydaje mi sie to normalne że częsciej ma się ochote na sex z tą osobą, i własnie przez to że to zawsze ja zaczytam gre wstepna itd to czuje sie troche odrzucona, nieatrakcyjna pomimo że wielu chłopakow sie do mnie lepi, i wkurza mnie fakt ze jakis tam frajer sie do mnie klei, narzuca sie zeby tylko sie ze mna spotkac, niewiem moze i ma w zamiarach cos wiecej, mniejsza o to a mój facet który może i mnie ma to jakos tak obojetnie do tego podchodzi. Wiem ze moze to wyglądac jakbym była jakas zarozumiała itd ale chodzi mi głównie o to ze ten którego tak bardzo chce to nie upewnia mnie w tej mojej niby atrakcyjnosci a jacys tam którzy mnie nie obchodza to tak sie narzucają. A moze tutaj sprawdza sie powiedzenie "zakazany owoc smakuje najlepiej" i jak moj facet juz jest pewien ze "mnie ma" to dlatego juz sie tak bardzo nie stara i wogole. Zaznacze jeszcze ze co do czułosci, słodkich słówek itd to jest ok, potrafi mi nawet 50 razy dziennie powtarzac ze mnie kocha, przytulac. Przepraszam za błędy. Prosze o jakies porady.

Gość justyna z poznania 22
żyjesz jego wyobrażniem

Gość SOZ SOZ SOZ
a jak wyglada ta gra wstepna z jego strony?

Gość wolne zarty chyba jest bardzo
w glowie Twojego chlopaka nie siedzimy, wiec najlepiej zacznij od rozmowy z nim, powiedz jak to czujesz i zobacz co on powie

Gość djok
ale ja już z nim rozmawiałam, powiedziałam mu że czuje sie nieatrakcyjna, ze wkurza mnie to ze to zawsze ja musze zaczynac gre wstepna i wogóle i to wiele razu juz mu mówiłam, pytałam sie czy sie mną znudził ale on cały za kazdym razem mnie zapewnia ze bardzo mnie kocha, ze pociągam go, że nigdy się mną nie znudzi.. i po takich rozmowach jest inaczej na jakies 4 dni, cały czas sie lepi, chce sie kochac nagle a potem znowu to samo. niewiem juz co mam o tym myslec ;/

Gość djok
jest ktoś z kim moge pogadac na ten temat ????

Gość djok
no cóż chyba nikt mi nie pomoże ;/