Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa Twarz

Co myslicie o takim chlopaku ?

Polecane posty

Wczraj juz pisalam o swojej sytuacji, jednak nie moge znalezc swojego tematu. Jednak mam dzis do Was inne pytanie Kant Dupy dlala mi di myslenia. Co myslicie o facecie kolo 40 ktory ; Nie chce nigdzie wychodzic nigdzie na miasto pub kawiarnia Pije codzienie 1 -2 drinki Mowi, ze najwazniejszy jest partner a nie rodzice przyjaciele w sensie albo ja albo oni Obraza moja przyjaciolke (bezpodstawnie , nawet jej nie zna dobrze ) Moze jest jakis psycholog lub osoba interesujaca sie psychologia ?

Gość TO JEST PROWOKACJA
a po co ci psycholog albo ktos znajacy sie na psychologii. wymysl inny temat :P

To nie jest prowokacja, pisalam juz wczoraj , ale nie moge znalezc tego tematu. Po co mi psycholog bo psycholog lzna sie na ludziach.

Gość TO JEST PROWOKACJA
w tym wypadku nie trzeba psychologa :P On jest domatorem, ma poczatki alkoholizmu, ma staroswieckie poglady i jest infantylny w stosunku do innych. zamkniecie sie tylko z toba(bo 'partnerka jest najwazniejsza' swiadczy o jego ograniczonym umysle i o tym, ze przy najblizszej okazji zmieni swoje zdanie na ten temat i znajdzie sobie inna. tyle, a jednak wiele :P

Gość hhwefduwehf
moim zdaniem IDEAŁ. męski, władczy, zaborczy, codziennie lekko podchmielony, cud nie facet! lepiej bierz się za niego nim jakaś żulica ci go sprzątnie sprzed nosa!!!

Gość TO JEST PROWOKACJA
z tego, ze kto sie zarzeka ( w sensie, ze tylko ty i nikt wiecej),najczesciej ucieka :classic_cool:

On tak nie mowil nigdy tylko, ze partner jest najwazniejszy tzn ze ja juz nie powinnam sluchac przyjaciolek rodzicow tylko jego i to on powinien byc dla mnie najwazniejszy

Gość hhwefduwehf
ja pi****le... dlaczego cienki... nie no jest swietny, naprawde. nie wierze. to musi byc prowokacja. nic nie moze byc na tyle chory.

Nie wiedzialam, ze jest az tak zle :( A chcialam prosic go o powrot do mnie teraz to nie wiem juz

Gość pseudonim-anonim
Typ domatora i tyle. 1-2 lampki alkoholu dziennie to nie jest jeszcze uzależnienie, to normalne.

Tez mis ie wydaje, ze jak napije sie ktos z 150 ml wodki dziennie to przeciez nie jest alkoholikiem!

Gość migdałka2222
Hej, czytalam Twoj temat wczorajszy tez.. Mysle, ze ludzie pomalutku robia Ci metlik w glowie.. Nie sluchaj wszystkich dobrych rad, powiedz co Ty czujesz? Jak zakladalas temat, ja odebralam to tak, iż ten Twoj byly facet byl kims wartosciowym, dobrym , porzadnym, szanowal Cie, byl inni niz chlopacy w Twoim wieku.. Wiesz, ja uwazam ze ma racje po czesci ze partner jest najwazniejsza osoba, oczywiscie z rodzicami na równi,ale to jednak z partnerem bedziesz spedzac resze zycia... Czy to ze nei wychodzi to prblem? nei sadze..przynajmniej nei wloczy si epo imprezach:) a zawsze do kawiarni, czy przytulnej knajpki mozesz go wycagnac:) Uroda? Kochana-uroda mija, a zostaje pekno wewnetrzne , tym si ekieruj:) Co Ci z tego, z eteraz bedziesz miec lowelasa, super przystojnego, ludzi e( ci plytcy) pozazdroszcza rok, dwa, ale tak naprawde ty z nim spedzisz zycie... uroda przemija:) napisz cos jeszcze wiecej o was, jak dlugo razem, jak si epoznaliscie itp? pozdrawiam!!!!

Gość nocny doradca
Mało który żul zaczynał od półlitra. Nie jest ważne ile pije tylko że na to właśnie zwracasz uwagę.

Migdalka dziekuje ci za te slowa . W koncu ktos portaktowal mnie powaznie. Fakt, nie moglam powiedziec zadnego zlego skowa nie niego.Byl dla mnie bardzo dobry szanowal mnie. Zaimponowal mi tym, ze nie chcial mnie zaciagnac na sile do lozka. Bardzo mi tym zaimponowal, poniewaz inni mezczyzni nie mieli skrupolow w tym wzgledzie. Byl bardzo czuly. Niestety nie docenilam tego, balam sie reakcji otoczenia, ciezko w to uwierzyc, ale minelo kilka miesiecy i w koncu zrozumialam to, ze nie uroda sie liczy tylko wnetrze czlowieka.Nie wiem czy nie jest za pozno moze juz ma kogos , moze nie bedzie chcial mnie widziec. Wiem jedno popelnilam straszny blad :(

Gość nutri89898
czesc dziewczyny ja tylko z krótkim pytaniem i przepraszam ze nie na temat! co myslicie jesli facet nie pije przez 9 mcy alkoholu sam podejmuje takie wyzwanie gdzies wczesniej piwo codziennie to była norma. moze chce sprawdzic czy nie jest alkoholikiem? wiem ze prze z9 mcy nie mial alkoholu w ustach na 1000%

Gość małaczarnakawa
wez go napierdalaj badylem po łbie dziennie az zmądrzeje, a jak nie to niech wypierdala na bambus. Takie jest moje zdanie.

Gość nutri89898
hahahaha ok

Prosze przeczytajcie rowniez moj poprzedni temat link podalam wczesniej i doradzcie mi Nie mam nikogo kto by mi pomogl :(