Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamusxyz

co robic, jak ja odzyskac ??

Polecane posty

Gość adamusxyz

prosze pomozcie, zerwala ze mna dziewczyna z ktora bylem 3 lata. bardzo ja kochalem i do tej pory myslalem, ze to wystarczy. Nie potrzebowalem zareczyn, o ktorych ona marzyla,papierka aby byc szczesliwym. mieszkalismy razem u niej, pracowalismy, seks byl cudowny, nie zdradzilem jej nigdy. Ona czasem pytala sie, kim dla niej jestem , pytala sie, czy chce miec z nia dzieci. ja mowilem jej zeby byla cierpliwa, byla starsza ode mnie, teraz rozumiem, ze sie bala. ja mam 27 lat. ostatnio troche ja zaniedbalem, kupilem samochod i jakos mniej czasu ze soba spedzailismy, zaczela tez unikac seksu. kotregos dnia powiedziala ze chce porozmawiac, i powiedziala, ze nie chce byc juz ze mna, ze nie potrafie sie okreslic, traktuje jak pierwsza lepsza do lozka, oddalem jej klucze od domu, widzialem w jej oczach ogropmna pewnosc, byla bardzo pewna tego co robi, to bylo tydzien temu, jak sie rozstalismy, nie dzwonimy, dzisiaj skasowala nasze wspolne zdjeica na nk. boze co ja mam zrobic ? tak mi jej brakuje ? czuje sie strasznie, znieczula mnie tylko alkohol

Gość nos w sos..
obejrzyj film Bruce Wszechmogący i zrób to co on na końcu zrobił:) powinno podziałać:)

Gość firlejek
Tak to jest w wami facetami. Jak juz jest związek to nie mussocie się starć a potem...Zadzwoń. Popros o rozmowę. Określ się. Dlaczego nie oświadczyłeś się jej do tej pory itd. Jeśli ona jest starsza, to bardzo poważnie myśli już o dziecku. Dla kobiet 30 lat to dużo. Ciąża jest większym zagrożeniem, takie tam...Jeżeli napradę ją kochasz to musisz działać. Alkohol nie pomoże. Zacznij od poczty kwiatowej z liścikiem z prosba o rozmowę. Może pomoże.

Gość dziwny z Ciebie koleś
sam masz prawie 30 lat, mieszkacie razem, jesteście razem już 3 lata, ona jest starsza....a Ty się dziwisz że nie zamierza czekać do usranej śmierci aż wpadniesz na pomysł że oczekuje jakieś deklaracji i planów na przyszłość ?! z choinki się urwałeś ? chyba powinneś sie zorientować że dziewczyny w jej wieku przeważnie są już po ślubie lub mają już 2 dzieci.... a ty chciałeś jeszcze czekać kolejne 3 lata ?

wiesz ze kochasz ? wiesz z to "ta" ? Lepiej pozno niz ... Wiec zamiast zalic sie na kafe rusz dupsko i odzyskaj ją !!! Na co jeszcze czekasz ?? Jak juz będzie za pózno ?

Gość ciekawa tego  filmu
a jak sie ten film konczy ??? :-) a tak poza tym to nie wiem, czy cos wskorasz jeszcze..przykre

Gość brzydzę się swojego nicka
Znalazła sobie już dawno lepszego i bogatszego, teraz zostało ci tylko użalać się nad sobą i chlać.