Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkuuurwionaaa

NIENAWIDZE SWOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość Wkuuurwionaaa

po jakiego grzyba z nim jestem??? Tez tak macie? to jakas toksyczna, chora milosc. jak wkoncu powiedziec NIE? kurna nie umiem mimo ze dluzej z nim nie wytrzymam. dwulicowy i falszywy frajer

Gość Wkuuurwionaaa
przy kolacji zgwałcił mnie w usta tak...że wszystko wyrzygałam do talerza :(

Gość Wkuuurwionaaa
podszyw - wypierdalaj

Gość Wkuuurwionaaa
Dobrze że chuja ma krótkiego i cienkiego jak parówka:O

Gość B.LIZNIAK
mój jak w końcu sie zacząl starać.... to ja już nie mam do niego zadnego zaufania. Czuje ze musze to skończyć, a żadne z nas nie potrafi podjać tej decyzji che mi się wyć

Gość Wkuuurwionaaa
podszyw - skad wiesz? z autopsji? Lenka - aj duzo by pisac. a wlasciwie mi az wstyd bo jest takim frajerem... ze zaraz padna pytania po co z nim jestem. no i tu jest problem. nie wiem czy kocham czy po prostu nie chce byc sama.... a moze jestem na niego skazana i tyle....

KAŻDY FACET TAK MA - PO PROSTU PRZERWIJ RANDKI I NIE SPOTYKAJ SIĘ Z NIM

Gość KOLEŚ GIT pierdoli zasady...
i nie jest frajer :D

Gość Wkuuurwionaaa
on po prostu psychicznie mnie wykancza... czuje, ze nie dam rady juz dluzej....... falszywy, dwulicowy, materialista i narcyz........

Gość Wkuuurwionaaa
góra - nie kazdy facet tak ma.... nie kazdy nie sznuje swojej dziewczyny..... przerwac randki? hmmmm.... to nie takie proste. jestesmy razem juz dosyc dlugo. ta toksyczna milosc dziala jak narkotyk. po odstawieniu czlowiek przechodzi detoks, okropny detoks....

Gość b.liźniak
a jesteś pewna ze nie spotykasz sie z moim facetem??

Gość Wkuuurwionaaa
b.lizniak - a wiadomo :D hehe zartuje. wiesz... moze po prostu trafilysmy na podobnych.... wspolczuje Tobie i sobie A Ty czemu nie zerwiesz?

Gość Wkuuurwionaaa
Oo I.I I.I I.I U ; ; ; 💤

Gość b.lizniak
on zerwał wrócił, potem znów, a potem ja......... i wróciłam a nie ufam mu już a nie wszystko było złe pomimo całej tej patologii łez, szarpania, jego idiotycznych poglądów, imprez (byleby beze mnie), kantowania i oszukiwania, przeszłości i wszystkiego... były też dobre dni w ciągu tych 3 lat...... a teraz chyba muszę to zakończyć raz na zawsze, bo nie potrafię już patrzeć n niego tak jak kiedyś... mimo że teraz niby się stara... strasznie mi ciężko ;(( jeśli jesteście ze sobą krótko to utnij to w zalążku... ja pozwoliłam się nie szanować na początku i teraz już tego nie zmienię ani niczego co w moim życiu wydarzyło się do tej pory ;/

Gość Reginkabia
dziewczyny uciekajcie od takich jak was wkurwiaja i jak sa zerwania i powroty to znaczy ze ten zwiazek wkoncu sie zakonczy

Gość Wkuuurwionaaa
b.lizniak - u mnie akurat imprez i szarpania nie bylo. ale co z tego.... on tez zerwal i wrocil.... ale czuje ze gówwnoo z tego bedzie. siedze w szambie i nie umiem z niego wyjsc.... wszystko wokół wydaje sie bez sensu. wiem jak sie czujesz. taka milosc wykancza... u mnie odbija sie to na zdrowiu...

Gość KOLEŚ GIT pierdoli zasady...
I tak wrócisz, ja jestem miły, uprzejmy, spokojny, nienachalny i co i żadna mnie nie chce :). Nie chodzę na imprezy nie piję, nie ćpam... słowem jakbym nie żył :D

Gość Wkuuurwionaaa
Reginkabia - masz racje. ale skad wziac sile by to zrobic?

Gość Reginkabia
jak zrywacie ze sobą to znaczy,że macie siebie juz dosc ale powracacie spowrotem tylko z przyzwyczajenia do siebie ale milosc juz dawno wygasla

Gość Wkuuurwionaaa
ja czuje, ze jestem uzalezniona od niego...

Gość Wkuuurwionaaa
nie możemy zerwać z facetem który nas olewa bo wolimy być poniżane i bite ale od czasu do czasu pobzykane że aż pośladki futrują i popuszczam kupe

Gość Reginkabia
wiem jest ciężko ale jak już ,odczuwacie niechęć do partnera to co będzie w małżeństwie ,będzie jeszcze gorzej a po co wam przechodzic rozwód wtedy jest jeszcze gorzej

Gość Reginkabia
nie wymądrzam się ,ale miałam bardzo podobnie aż doszło do jeszcze gorszej sytuacji

Gość Wkuuurwionaaa
biore z doopy do ust i jestem z tego dumna

Gość b.liźniak
Reginkabia jak zrywacie ze sobą to znaczy,że macie siebie juz dosc ale powracacie spowrotem tylko z przyzwyczajenia do siebie ale milosc juz dawno wygasla w sumie to u mnie po jednym z owrotów to był najlepszy okres zwiazku i byla niesamowicie zakochana.... a teraz właśnie obawiam sie że to już tylko przyzwyczajenie ;(

Gość jvikgo
ja wam powiem tak, ze kurde nie zosatwicie ich dopuki nie poznacie nastepnego faceta, jak poznacie kogos kto sie wam spodoba, kto z wami milo bedzie spedzal czas, szanowal, was, nie bedzie materialista, bedzie was sluchal, doradzal, wspieral itp. to bedzie wam latwiej zosatwic tych frajerow .. wiem postapicie nie fer, ale tu nie ma co patrzec na takiego frajera trzeba pomyslec o ssobie , to wy sie marnujecie, a oni wam w tym ejszcze pomagaja , po chuj wam to ?

Gość Reginkabia
dziewczyny bądżcie mądrzejsze ode mnie,wiecie ,widzicie jak jest więć róbcie cos z tym ,ja wiedziałam i widziałam i nic nie zrobiłam

Gość b.liźniak
w moim wieku (25) to tacy mają juz swoje kobiety albo zony ;/