Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskaaaaaa

Egzamin prawko juz we wtorek

Polecane posty

Gość goskaaaaaa

We wtorek egzamin:( (pierwszy) a ja juz zaczynam na sama mysl cała sie trzasc:( Czy ktos zdaje w najblizzym czasie? Moze ktos na jakies sposoby aby podejsc do egzaminu bez wiekszego stresu

nie ma sposobu, bedziesz sie denerwowac i koniec. jesli zwykle w takich sytuacjach jestes nerwowa to bedziesz i teraz. taka psychika. Najgrsze ze to sprawia ze jestes mniej wydolna na egzaminie.

Gość goskaaaaaa
dokladnie;( a Ty zaktorym razem zdawalas? czy mialas zadane przed egzaminatora jakies podchwytliwe zadania?

nie zdalam do dzis.. instruktor mnie zle przygotowal to po pierwsze, wolal mnie podrywac niz uczyc, a na egzaminie jechalam z kobietą - egzaminatorem:) To chyba mówi samo za siebie...:)

potem si eprzeprowadizlam i dalam sobie spokoj, na jakies czas - chyba trzeba bedzie znow srobowac:)

Gość mnnmmnmmnm
Ja zdałam za pierwszym, moja siostra za ósmym - ale jeździ naprawdę bardzo dobrze.

no jak zdala za 8 to nie watpie ze miala czas sie nauczyc:) dobrze ze sie nie poddala po tylu porazkach

Gość ja nawet boję się zapisać
o egzaminie wolę nie myśleć

Gość mnnmmnmmnm
Dodatkowe jazdy brała tylko po 3 i 6 niezdanym (tak trzeba), czyli w sumie jeździła 36h + to co z egzaminatorami co miesiąc ;)