Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlawkurzonaidodupy

Boże wkur... od samego rana

Polecane posty

Gość zlawkurzonaidodupy

Cholera jak mnie wkurza taki "adwokacik" domowy jakim jest moja starsza siostra. Ona wie wszystko lepiej. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr! A tak naprawdę gówno wie, bo jeżeli mamy rozmawiać o życiu to wiem troszkę więcej niż ona mimo że jestem młodsza. Mam prawie 18 i dobrze wiem co jest dobre a co złe. Wkurzyła mnie dzisiaj tym że poprosiłam mamę czy nie mogłabym zostać w domu bo się naprawdę źle czuję plus jeszcze mam okres do tego a ta nagle budzi się i mówi że ja coś ostatnio często do szkoły nie chodzę. Guzik. Z pętelką na dodatek. Oczywiście stanęło na moim hehe... Ale no cholera ja nawet przekląć nie mogę bo ta od razu na cały głos żeby mama słyszała " Rany jak dziewczyna może tak przeklinać... " itp etc... Ach tak zapomniałam ja jestem w jej mniemaniu chłopczycą, leniwą i głupią jednostką społeczną. No cóż. Zobaczymy kto " zna lepiej życie" Ech...

Boze dziewczyno ale masz problem... ja cala noc nie spalam, teraz zlopie kawe, niedlugo jade na praktyki do szkoly, dzisiaj koncze, nie wiem co babce kupic w ramach podziekowania.. poza tym dzisiaj spotykam sie na uczelni z wykladowca ktory bedzie mi robil łaske ze moge zaliczyc u niego roznice programowa..ide do dziekanatu przedluzyc sesje i modle sie zeby byla jeszcze taka mozliwosc.. tak wiec Twoj problem przy moim to pikus..

Gość zlawkurzonaidodupy
Ja tu wcale nie oceniam kto ma wiekszy a kto mniejszy problem, forum jest od tego zeby pisac to co sie chce wiec mialam prawo napisac. Studia. Dzieki bogu ze ja na stusia nie bede musiala isc. Jeszcze mnie ten kretyn wkurza co zasmieca forum, no colera nie da sie zbanowac jego adresu IP ?

Gość Meeeggiieee
faktycznie problem, zobacz jaki ja mam problem i zerknij na temat : 12latka w ciąży ???? !!! jak zareagować ? proszę o radę.... może jak masz więcej w głowie od starszej siosrty to doradzisz coś wartego uwagi... hm..ja mam za to młodszego brata który wszystkich poucza...a sam u mamusi na garnuszku wisi gdy ja mając 18 lat, wyniosłam się z domu, pracowałam i studiowałam...ech...