Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo62067

Jaka koszule///

Polecane posty

Gość lolo62067

Mam wiśniową sukienke nie wiem jaką koszule i krawat dobrać do mojej sukienki....

Gość
Mi się zdaje, że koszula i krawat w ogóle nie będą do sukienki pasować :) Nie no żartuję oczywiście, rozumiem, że nie wiesz w jakich kolorach ma iść Twój mężczyzna :) Moim zdaniem będzie pasowało coś jaśniejszego, koszula jasna pastelowa coś pod fiolet podchodząca, może biała, a krawat taki ciemniejszy, coś w stylu tego fioletu czy jaki to tam kolor nad biustem w sukience. Dla mnie chyba by tak pasowało :)

Gość anxi nie bardz zlosliwa
dobrze wiemy ze dziewczyna chce dobrac koszule i krawat dla swojego mezczyzny tak by pasowal do niej, tylko troche zle to opisala a zawsze mozesz wybrac dla swojego mezczyzny zestaw biala koszula+krawat w takim samym lub b.podobnym kolorze co sukienka

"Mam wisniowa sukienke nie wiem jaką koszule i krawat dobrać do mojej sukienki...."' No ja nie wiem czy to takie oczywiste, ale jeśli tak jest faktycznie, to nie zaszkodzi autorce jeśli nauczy się formułować pytanie poprawnie ;)

Gość anxi nie bardz zlosliwa
z tego co napisala faktycznie wynika, ze chce do swojej sukienki dobrac koszule i krawat ale biorac to na logike to wiadomo jest, ze to koszula i krawat dla jej partnera. mysle, ze teraz bedzie juz formulowac zdania poprawnie i przynajmniej zanim cos wysle przeczyta co napisala by sprawdzic czy to ma chociaz sens

Gość Oj ludzie, no
Trzeba się zawsze człowieka czepiać za słówka?

zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. rozumiem, ze sukienkę wybrałaś w takim kolorze, bo dobrze w nim wyglądasz i się czujesz. idąc tym tropem- facet powinien być ubrany w to, w czym ON dobrze wygląda. nie ma być pasującym kolorystycznie dodatkiem do Ciebie. wiem, czepiam się. byłam na wielu imprezach, na których pary mogłam rozpoznać po kodzie kolorów, jak podpisani ;) sama nigdy nie wpadłam na to żeby mojego dusić o określony kolor krawata, chyba nie nadążam za trendami jeśli Twój facet dobrze wygląda w tym kolorze to nich ma ten bordowy krawat, ale nic na siłę. fajnie to wygląda w połączeniu z czarną/stalowoszarą koszulą, ale to już zależy od okoliczności i przede wszystkim- od jego typu urody

Gość lolo62067
Jedna konkretna osoba zrozumiała MNie a reszta wiąże cały czas ten temat że źle złożyłam zdanie PRZEPRASZAM! wiadomo że dla mężczyzny !

lolo62067, może bordowa koszula i srebrny/ szary/ stalowy krawat... a kiedy wesele? jeśli latem to jaśniej, jeśli końcówka zimy, wiosna - to jeszcze ciemniej

Gość jakto kazdy jest wrazliwy
lolo62067 ja tu widze conajmniej 3 odpowiedzi jak masz swojego mezczyzne ubrac. widocznie nie czytasz postów do końca. czyli taki sam chaos panuje w tym co piszesz jak i tym co czytasz. nie mysl, ze chce Cie obrazić, bo nie do tego dążę, ale skoro najpierw ktoś dla żartów mówi, że do sukienki krawata sie nie dobiera a poźniej odpowiada Ci na zadane pytanie a Ty sie burzysz ze tylko jedna osoba Cie zrozumiala to nie jest ok

Gość lolo62067
wesele w kwietniu