Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż kurrdeee

facet pisze do mnie ze interesuje go niezobowiązująca znajomość

Polecane posty

Gość cóż kurrdeee

jak mam to kurwa zrozumieć?:O:O:O Jak czytam i słyszę takie coś ze strony faceta to mnie krew zalewa, czy oni nie mają nic do zaoferowania od siebie????? w 99% przypadkach jak spotykam facetów to interesuje ich tylko niezobowiązująca znajomość:O

Gość ła cha ha
chce se poruchac a na związek i dzieci dla nie go za wczesnie

Gość pomieszanie z poplataniem
To sie zdecyduj, szukasz faceta czy przyszlego ojca ;) bo jedno srednio idzie w parze z drugim :P

Gość cóż kurrdeee
jak się szuka faceta to i wiadomo, że kiedyś będzie on przyszłym ojcem:O Zagadał do mnei taki frajerzyna i przysłął mi swoją fote z piwskiem i myśli że na niego polece bo oferuje mi niezobowiązującą znajomość, pustak

Moze szukasz nie tam gdzie trzeba, na baletach nie znajdziesz faceta na cos wiecej jak niezobowiazujaca znajomosc ;)

"cóż kurrdeee jak się szuka faceta to i wiadomo, że kiedyś będzie on przyszłym ojcem Zagadał do mnei taki frajerzyna i przysłął mi swoją fote z piwskiem i myśli że na niego polece bo oferuje mi niezobowiązującą znajomość, pustak " Ale to co piszesz jest banalne:P.Gdyby to chociaż był dyktator 20 letni a miałabyś 60lat to byś mogła się dowartościować:P.

"pomieszanie z poplataniem Moze szukasz nie tam gdzie trzeba, na baletach nie znajdziesz faceta na cos wiecej jak niezobowiazujaca znajomosc " Raczej prawie nigdzie:P.

"jak się szuka faceta to i wiadomo, że kiedyś będzie on przyszłym ojcem " No wlasnie nie wiadomo czy bedzie i czy chce. Inna inszosc nie wiadomo czego szuka dana zainteresowana a) h_uja do dupy b) frajera z kasa (sponsora?) c) przyszlego ojca i meza d) nudzi sie jej i nie ma z kim wyjsc na kawe e) sama nie wie czego