Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazda kobieta to judasz

chorobliwa zazdrość

Polecane posty

wydaje mi sie ze jestem chorobliwie zazdrosna o mojego mezczyzne.. oczywysiciwe moja zazdrosc poteguje fakt ze pracuje daleko ode mnie... jak wwleczxyc sie z tej cholernej obsesji?

Gość a teraz bachor myszy
walnij sie w łeb :D

probowalam i nie pomaga:P

przestan, zadbaj o siebie, zrob cos co sprawia ci frajde :) taka zazdrosc jest bez sensu i swiadczy tylko o twoich kompleksach :O mój facet tez mieszkal daleko ode mnie, widzielismy sie raz na tydzien i w pelni mu ufalam,wiec po co mialabym byc zazdrosna?? a co do Ciebie, to pamietaj,ze ciebie wybral, a nie kogos innego,wiec samo to powinno cie wyleczyc z glupiej zazdrosci

meczy mnie juz to nie spanie po nocach bo powiedzial cos milego znajomej albo jakas kolezanka zazartowala z podtekstem.. a to wszystko doprowadza mnie do bialej goraczki

Gość nie dziwota
faceci bardzo rzadko dochowują wierności a jak już jest daleko to na pewno robi skoki w bok musisz się nauczyć z tym żyć, albo zerwać z facetem

ja to wszystko wiem:) on obsypuje mnie komplementami, powtarza ze jestem dla niego naj na calutkim swiecie itd ze piekna madra i go pociagam wiem ze moje leki wynikaja z poczucia niskiej wartosci.. dlatego pytam czy jest jakas moetoda by sie z tego wyleczyc.. nie da sie tak poprostu przestac tak zachowywac, myslec, czuc.. zajac czyms innym, a bardzo bym chciala zeby to bylo takie proste.

nie słuchaj tego idioty wyżej :O nie wszyscy zdradzają :) musisz sie sama z tym uporac bo to masz w glowie, amy mimo szczerych checi mozemy tylko wysluchac,ale raczej nie pomozemy :(

ano wlasnie, myslalam ze chociaz wygadanie sie na forum mi pomoze albo poczytaie jakichs pseudomadrych artykulow w sieci.. ale nic nowego:( nie chce zeby moja zazdrosc zniszczyla to co jest meidzy nami. powiedzialm mu na samym poczatku ze jestesm okropna zazdrosnica.. i on ma czasem tego dosc. jesli o cos sie na mnie wkurza(poza tym to chodzacy aniol spokoju..) to o moej wymowki...