Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ttasikowa

czy tak sie pisze prace licencjack???

Polecane posty

chciałabym się upewnić co do mojej techniki pisania pracy.praktycznie wszystko przepisuje z książek i ustaw i daje przypisy.czasem pozmieniam coś z jakiejś książki (poprzestawiam zdania, pozmieniam, zdanie napisze od końca itp.) i nie daje przypisu-ze niby ja to napisałam.prace pisze z administracji i wiem ze sama na ten temat nic nie wymyśle.większość znajomych tak pisze.czy tak jest dobrze?podobno praca licencjacka to zlepek z innych książek i niekoniecznie cała ją przeczytają

Gość mam pytanie do madrych osobek
dokładnie tak, przecież to licencjat, nie doktorat...

Gość to si umiaam
jasne jasne jakżeby inaczej :D

Gość kkmpsje
oczywiście że tak się nie pisze- co ty w licencjackiej chcesz swojego wymyśleć?? Masz dawać przypisy do każdego zdania - no do wszystkiego w w licencjacie nie zawierasz praktycznie żadnych swoich wniosków- tzn z reguły bo ja np musiałam zrobić analizę firmy w ostatnim rozdziale wiec wyliczenia i interpretacje były moje ale do teorii musisz mieć przuypisy i robisz to tak że czytasz fragment , przemyślasz i piszesz innymi słowami czyli tak bardziej po swojemu czyli zmieniasz te zdania i korzystasz z wielu źródeł ale przypisy dajesz do wszystkiego-matko ludzie cię tutaj podpuszczają a ty to łykasz :O

Gość Artefakt_Diaba
nie mozesz przepisywać zdań prosto z ksiązki bo ci to w antyplagiat wrzucą!!