Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoasiaSokoł.

co to jest PRĄCIE? serio pytam

Polecane posty

Gość JoasiaSokoł.

hej , mam pytanie. Mój chłopak użył słowa "prącie" , co to jest ? szukałam w googlach i nic na ten temat. Mówił coś w stylu "szlifuj mi prącie" czy to jakiś drogocenny kryształ? nie znam się na minerałach... pomóżcie!

Gość JoasiaSokoł.
ale jak go wyszlifować? nie będzie go bolało? mój tata ma taką szlifierke , bo jest szklarzem. Może o to mu chodziło?

Slowo w zapomnieni epopadlo, jak widze :-D W szkole mnie jeszcze go uczyli, no ale to bylo sto lat temu, przed wplywek KK na edukacje panstwowa :-D

Gość bo polskie dziewczyny
gratuluję wyboru faceta... Posłałabym takiego na drzewo po tak "wyszlifowanej" odzywce :(

Gość JoasiaSokoł.
nie mów tak! ja go tak kocham , i skoro chce zebym mu "szlifowała" siusiaka to zrobie to! tylko powiedzcie mi jak to zrobić? :(

Gość aswerkasa
"szlifuj mi prącie" = zrob mi loda :D

Gość JoasiaSokoł.
ale ja nie znam sie na kulinariach. a deserów to już wogóle nie umiem robić.... macie przepisy na jakieś dobre lody?

Gość juz zrozumialas????
????????????????????????????

Gość ehh dzieciaku..
mówiąc kolokwialnie masz mu lizać kutasa rozumiesz;/??? językiem.. bo moze się nei domyslasz..

Gość ehhh . . .
"szlifuj mi prącie" = zrob mi loda No to przepis: Włóż jego penisa (pitola, fiuta czy jak tam go zwiesz) do ust tak głęboko, jak ci będzie wygodnie. Otwórz usta tak szeroko, jak możesz i wciągnij w płuca duŜo powietrza. Robiąc to, wysuwaj powoli penisa z ust. Powinnaś zakończyć przy czubku z płucami pełnymi powietrza. Teraz wypuszczaj ogrzane powietrze powoli, wracając wzdłuż penisa i z powrotem wkładając go całego do ust. Ta bardzo przyjemna technika ostudza nieco penisa i pozwala przedłużyć przyjemność. Obejmij penisa ustami i poruszaj szybko językiem po całej jego wraŜliwej powierzchni, łącząc to z ruchami wzdłuż penisa. mój chłopak uwielbia jak łaskoczę go w jądra podczas gdy jego członek jest w moich ustach ;-)

Gość JoasiaSokoł.
ale nie śmiej się... ja naprawde mam problem. Dziękuje za rady kochani!

Gość osobiście nie mam nic
przeciwko.. jak w chwilach podniecenia.. mojego faceta poniesie i powie "zrób mi loda" ale jestesmy tyle ze soba ze to juz zupelnie normalne, ale do niczego mnei nei zmusza ale jakies szlifuj mi to dosc obrazliwe;/

Gość ijjjjjjjjjja
oo joasiu , mam ten sam problem. Popiszemy sobie na gadu o tym ?

Gość HAHAHAhhs
przeciez to oczywiste ze to podszyw... po wpsianiu "prącie" w google wyskakuje 100000 stron na ten tamet :o

Gość HAHAHAhhs
prowo znaczy, nie podszyw :D

Gość JoasiaSokoł.
Nie-eprawda! sam jesteś prowo.

To było jasne od początku chyba dla wszystkich - jednak nie można odmówić niezłego humoru komentarzom autora do poszczególnych odpowiedzi :)

Gość JoasiaSokoł.
a dziękuję dziękuję :) też miałam niezłą polewkę :) pozdrawiam wszystkich "szczerych doradzaczy" hahaha :D

hehe ale was wkręca Asia , a wy tak skrupulatnie tłumaczycie , nie no brawo :classic_cool:

Gość permanentnaii
hehe dobry suchar to podstawa! kto w XXI wieku nie wiedział by co to prącie, gratuluję poczucia humoru! ;3

Gość Cleo1976
Prącie, penis, członek, siusiak, kuśka, interes...:)Jest od metra określeń, cenzuralnych i nie.:)