Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilovereggae123

SZAMPON Z RUMIANKU

Polecane posty

czy taki szampon daje efekt rozjaśnienia włosów? jestem szatynką. proszę udzielać odpowiedzi, są dla mnie bardzo ważne, z góry dziękuję :) dodaję już drugi 'nowy temat' na ten oto właśnie temat o szamponie. odpisujcie co sądzicie :)

artefakt diabła - slyszałam troche inaczej. że szampon rumiankowy rozjaśni włosy, nie koniecznie blondynki. czemu nie działają niby? dzieki za odpowiedź.

mi nic nie rozjaśnił, koleżankom też nie. przecież to tylko rumianek... jak nie chcesz farbować włosów to polecam w pełni naturalne, ziołowe odżywki koloryzujące. przynajmniej kiedys takie były i były świetne

cóż... chyba że tak.. a po tych odżywkach są odrosty? ;] bo wiesz, mama pozwoliła mi zafarbować włosy dopiero w maju. mam dopiero 14 lat to pewnie dlatego, ale strasznie chcę zmienić kolor. i póki co pozwoliła mi rozjaśniać rumiankiem , bo stwierdziła że to rzeczywiście rozjaśnia włosy.. nie wiem czy by się zgodziła na taką odżywke :(

po tych odżywkach włosy odrastaja normalnego koloru,nie niszcza pigmentu to własnie świetna sprawa dla młodych dziewczyn które nie chca lub nie mogą farbować. zaznaczam to nie ejst farba tylko autentycznie odżywka nadająca kolor...ja maiłam do czynienia z blond(sliczny i naturalny mi wyszedł) ruda marchewą i czerwonym:) polecam...tylko szczerze nie wiem gdzie to teraz kupić

porozmawiam o tym z mamą ;) wieeelkie dzięki. a jak myślisz, jak by brąz wyszedł? bo sie zastanawiam nad brązem a blądem ; ] ach.. muszę się dowiedzieć gdzie sie teraz takie rzeczy kupuje.

jesli jestes szatynka to na pewno wyjdzie lepiej brąz. ale mozesz spóbować z blondem (dla pewności kup np. 2, nie wiem ajkiej długości masz włosy, to grosze kiedsy kosztowało). popytaj w sklepach kosmetycznych,ktos an pewno cos bedzie wiedział na ten temat