Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka1111

straciłam prace :(((

Polecane posty

Gość załamka1111

dowiedziałam sie akurat ze od 15 marca likwiduja sklep w ktorym pracuje,jestem załamana,mam kupe kredytow i nie bede miała z czego spłacac pocieszcie mnie choc troche bo mam ogromnego doła....:(((

Gość szukaj nowej
nie zalamuj sie bo jak ci komornik do chałupy wpadnie wtedy bedzie juz za pozno

Gość nie ty jedna
nie zalamuj sie, znajdziesz nowa

to już za dwa tygodnie. Pamiętaj że pracodawca winien dać urlop w wysokości dnia na pouszkiwanie pracy. Przygotuj stertę cv, roznieś gdzie się da, roześlij gdzie potrzeba np via mail. Zorientuj się na necie czy czegoś nie ma w pobliżu. A przede wszystkim - szukaj intensywnie. Powodzenia.

Gość ERYK VAN GOLL
nie Ty pierwsza i nie ostatnia - pozwol teraz troche innym popracowac a sama zajmij sie czyms na co nigdy nie mialas czasu ....

pociesze Cie troche...ja od dzisiaj jestem bezrobotna ja i jeszcze kilka osob z mojej pracy, a dowiedzielismy sie o tym w czwartek...wiem co czujesz! Ja tez mam akurat teraz sporo wydatkow :( jestem zalamana

Gość załamka1111
odprawy nie dostane,juro jade popytac w 3 miejsca gdzie przed ta praca chcieli mnie przyjac komornik narazie mi nie grozi bo jeszcze maz pracuje ale jak zapłacimy wszystkie raty i opłaty to na zycie nam zostanie na 4 osoby +pies około 300 zł.,wiec musze isc do pracy, Izabelko moja imienniczko zycze ci lepszej pracy niz teraz , trzymajcie sie jakos to bedzie

Gość marija Celessta
:D zycia nie znacie:) uwazaj, bo moze byc gorzej;) Nie zycze, ale może:)

Gość załamka1111
do wszystkich ktorzy stracili prace,bedzie lepiej ja juz znalazłam nowa prace i lepsza (finansowo)niz ta poprzednia,jednak takiej swietnej szefowej jak miałam teraz juz chyba nie bedzie trzymajcie sie ciepło i zycze wam wszystkim powodzenia