Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limoneczka;d

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość limoneczka;d

Chodzi o pewnego chłopaka... tydzień temu zadał mi pytanie o chodzenie a konkretnie czy za jakiś czas bym sie zgodziła. No to ja powiedziałam no że za jakiś czas to raczej tak:D. Ale wtedy to nie byłam co do tego taka pewna jak teraz. Teraz mam wrażenie jak by sobie już odpuścił:/. A ja coś zaczełam do niego czuć naprawde... Co mu pisać czy coś takiego żeby sie nie narzucać ale żeby ponownie zadał mi pytanie o chodzenie i dalej zaczeło mu zależeć?

Gość Zajmij się Esemraldką
No jak ma sie 15 lat to takie są problemy;) Potem jest dorolej i ludzie sami szukają rozmowy, chyba że niedojrzali..to tak jakby dalej mieli 15 lat;) PS On tez powinien znwou zapytac czy juz nadszedł ten czas..itp nie chce mi sie topica czytac znow;)

Gość limoneczka;d
No prosze dajcie jakieś rady:p... Wiem, wiem głupi problem ale o co ma mi teraz innego chodzić jak nie o to? Nie samą szkołą żyje człowiek a mi na nim strasznie zależy.

Gość bojabojaboja
Napisz, że przez ten czas, który dał Ci na przemyślenie zrozumiałaś, że możecie stworzyć bardzo fajną parę i jeśli jest nadal zainteresowany, to chętnie się z nim spotkasz.