Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiulkaLbn

cera tłusta

Polecane posty

Gość KasiulkaLbn

dziewczyny potzrebuje pomocy wydaje pieniądze na fluidy mam okropnie tłustą cere nie wiem co mam już robić, kupuje różnego rodzaju fluidy do tej cery i tylko przez chwile działają:( pomocy!

Gość rude to wredne
stosuj maseczki z glinki zielonej. wtedy buzia mniej sie przetłuszcza. mam ten sam problem niestety. uzywam fluidu True Match Loreala - ale tego z pompką. Buzia nadal sie świeci ale ja dołączyłam puder prasowany z tej samej serii i wreszcie mam świety spokój. buzia na długo jest matowa. fakt ze to wydatek spory bo oba kosmetyki kosztuja ok. 50zł. ale warto. poza tym świetnie kryją bez efektu maski. polecam jak nic! :)

Kup sobie krem w Rossmanie Babydream z rumiankiem chyba, w takiej żółtej tubce, mi tez się skóra świeciła a odkąd smaruję tym kremem buzie to problem zniknął :) cena ok. 6-7 zł

do cery tlustej, polecam maske z zielona glinka Ziai, na innych forach dziewczyny rowniez wypowiadaly sie pozytywnie na temat tego produktu :) www.splendore.pl/Nuno_Maska_z_zielona_glinka__60ml_p4361.html

Ta maseczka rzeczywiście super, ale mat utrzymuje się do 2 godz i znów żarówa!

używam kremów matujących Yves Rocher /na czoło/ ktoś na forach polecał mycie twarzy olejkiem herbacianym, cera po nim taka matowa się robi i nie wolno toników alkoholowych stosować, bo pogarszają sprawę

nie słyszałam, żeby od razu po 2 godzinach, a jeżeli nawet to wystarczy mieć specjalne chusteczki (wyglądają jak papier śniadaniowy;)) przyłożyć w świecących miejscach i po sprawie :)