Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin666

dziwny fetysz ładnych nosków, pomocy!!

Polecane posty

witam, podobają mi się ładne daziewczyne ale przedewszystkim zwracam uwagę na ładny zgrabny nosek mam na tym punkcie bzika i to jest choroba, jak to wyleczyć..;) bo wątpię żebym znalazł dziewczyne której też się podobają noski, ja to bym najchętniej taki nosek polizał śliczna dziewczyna musi miec ładny nosek ja gto uwielbiam... za bardzo, najchętniej poznałbym taką ale wiem że to raczej nie możliwe i dlatego musze to jakoś wyleczyć..;/

Gość o co come on
ja mam to samo, tylko ze szpilkami :O

szpilki a nos to różnica;) to jednak jakaś część ciała nie uważana raczej za podniecającą i to zapewne odpychałoby, a niżeli fetysz ze szpilkami..;)

Gość smierdzacy klocek
ja tez mam fetysz ladnych noskow u dziewczyn, tylko ze sama jestem dziewczyna i w dodatku mam paskudny nosek :d

Gość o co come on
ale to jest to samo, ty nie ruszysz panny z brzydkim nosem, a ja bez szpilek

widzisz to może stąd Twój fetysz.. ciekaw jestem skąd mój? bo jeślibym to wiedział to może i mógłbym to wyleczyć.. Ty gdybyś miała łądny może też By Ci przeszło.. u Ciebie polega na tym różnica że podobają Ci się chodz sama jestes dziewczyną. może mam coś z z pokrewieństwa z japoni, bo tam dużo dziewczyn czy azjatek też ma fetysz nosa..;) nawet chcialbym taką poznac tylko nie wiem jak:D hehe;)

tak ale teraz z drugiej strony, panna na Twój fetysz zareaguje raczej tak bez dyskomfortu, a na mój to by zawinęła się tak mysle i nawet bym jej o tym nie powiedzial i staral się to ukryć co już zresztą robiłem

Gość ej ty pokaż
mi jakiś ładny nos? ja mam taki ''kartofelek'' cholerny :( lekko zadarty :-o

Gość o co come on
właśnie o to chodzi, że część kobiet jak im o tym mówię traktuje mnie jak zboka

ej Ty pokaż, nie zrozumiałem, pytasz czy mam ładny nos? a czemu kartofelek;) widzisz z tymi szpilkami to dałoby rade obrucić w żart z nosem to w sumie też ale to już nie to samo co ze szpilkami, bo na poważnie o tym nie powinienes mówić..

Gość o co come on
tyle to i ja wiem :) chciałbym się tego jakoś pozbyć, ale w summie się już przyzwyczaiłem :) poza tym coraz więcej lasek chodzi na obcasach, co zwiększa moje pole manewru :)

o co come on - Traktują Ciebie jak zboka mówisz. ale jednak możesz swoje fantazje spełnić nawet nie mówiąc jej o tym np. możesz zanim zaczniesz uprawiać z nią sex podotykać jej szpilek ;> najlepiej o tym nie mówić dosłownie, możesz przecież uprawiać z nią sex w miejscu np. na wolnym powietrzu tak żeby miała założone szpilki , można coś pokombinować ;) a z nosem to jest jednak część ciała:D