Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 34

mam pytanie do kobiet(prosze o rade)

Polecane posty

Gość marek 34

Pracuje na wierzy wiertniczej jako starszy oficer,od dwoch lat jestem z pewna dziewczyna mamy sie pobrac lecz coraz bardziej jestem tego nie pewny ,ona strasznie sie awanturuje krzyczy na wszystkich na swoich rodzicow ,rodzenstwo ,jest narwana nieopanowana ,do tego mam ksiazece wymagania oki ja zarabiam dobrze (duzo powyzej 120 000 usd rocznie bonusy dodatki )lecz to chyba zamalo mamy sie pobrac ona ma swoje mieszkanie od rodzicow dostala ,ja buduje dom ktory ona znienawidzila od pocztku ,fakt ze musze na wszystko sam zarobic a ona wszystko wybiera z gornej polki ,ceny sa kosmiczne meble sprowadzane z wloch ,niemiec,na poczatku naszej znajomosci czesto wyjedzalismy na wakacje brazylia, kanary,i blizej tunezja, maroko, egipt,lecz teraz przed slubem chcialem zgromadzidz troche pieniedzy wykonczyc dom ,moze zmienic samochod ,lecz jej jedyne pytanie gdzie teraz pojedziem jak powiedzialem ze nigdzie odrazu foch i tak jest w kazdej sytuacji,jej motto zyciowe masz kobiete to na nia wydawaj pieniadze,kiedys jeden jej tekst mnie zabil ,mam samochod i musialem zrobic remont dosc kosztowny ,siedzimy u jej rodzicow zaczela sie rozmowa o samochodzie a ona ,wydajesz pieniadze na samochod zamiast na kobiete ,nigdy na nic nie zalowalem bizuteria ciuchy czy torebki po 500 euro,a tu taki teskst co mam jeszcze zrobic ,do tego wszystkiego strasznie urudnia mi kontakt z bratem i rodzicami zawsze kiedy chce pojechac w odwiedziny sa awantury,od samego poczatku mnie w wielu sprawach klamal odkrylem to po poznaniu hasla do mejla i po rozmowie z jej rodzuicami i bratem,do tego teraz wlasnie musze zostac ciut dluzej w brazyli gdzie pracuje ona mi zrobila straszna awanture ze na mnie czeka ze jej zycie to czekanie ze nie jest szczesliwaa dodam ze za kazdy dzien dluzej placa mi tu potruja stawke tak wiec krzywdy nie mam a zreszta i tak zadnego wyboru tez nie mam musze zostac i tyle,ja probowalem odejsc pare razy lecz nie pozwalal mi na to naprawde mam jej dosyc szkoda mi jej rodzicow i rodzenstwa bo sie zzylem ale nie zamierzam marnowac swojego zycia .przepraszam ze tak bez skladu i laduale to pisalem pod wplywem impulsu prosze o kometarze pozdrowienia z brazyli

Gość chyba cie pojebaloo
:o

Gość chyba cie pojebaloo
:D

Gość mama poltorarocznego
Sam napisales ze masz jej dosyc. Dziewczyna widac ze jest interesowna. Moja rada: daj sobie spokoj z nia i znajdz sobie normalna dziewczyne ktora doceni co dla niej robisz. Takiej to nigdy nie dogodzisz tylko nerwow Ci napsuje.

Kurczę, ja też chcę zostać twoim mężem. Mam niższe wymagania, buty i torebki tylko do 250 euro. Kurwa, no muszę zakląć. Ona straszna, nie umiem takich bab zrozumieć, ale on to całkowity debil, do tego mierzący wszystko plikami banknotów. Ależ obrzydliwy niesmak.

Gość marek 34
nie ja pracuje w systemie 5 tygodni w kraju mam wolnego5 tygodni w pracy i tak w kolkojestem bardzo wdzieczny za komentarze porostu ,mi ciezko jestem sam tu polak jeden ludzie ze stanow kanady norwegi ,nie mam z kim pogadac normalnie serio ,naprawde zle sie czuje a jeszcze 6 dni do domu pozdrawiam i dziekuje

Gość marek 34
wiem ze nie jestem swiety ,w domu moze pije 4 czy 5 piw dziennie to wszystko nie laze po knajpach po znajomych bo nie chce awantur ,zawsze ugotuje objad ,dodam ze dobrze gotuje to moje hobby ,poprostu lubie

Gość mogę pić z tobą co dzień
szukam męża :)

marku to jest kobiete twojego zycia walcz o nia jak lew

Gość WrednaBandytka
Proponuję poznać nową kobitę, wynająć z nią mieszkanie i udawać,że zarabiasz na styk by się utrzymać.. po jakimś czasie poznasz jej prawdziwe oblicze(bo przyjaciół poznaje się w biedzie) i wtedy możesz wyznać,że budujesz dom i będzie SZCZĘŚLIWA

Gość marek 34
ja tylko chce byc szczesliwy i mniec normalna rodzine i zone ktora zrozumie jaka prace wykonuje i czasami wspomoze psychiczne ,bo to nie latwa robota

zupko alez skad mieszkanie sranie ,ja sprawdzam tak daje 100 zl i mowie ze to do konca tygodnia,jezeli kobieta powie ze poradzimy ,to ok ale jak wyda na fryzjera ,to od razu kopa

jestem miła, sympatyczna, mam w sobie dużo empatii i jestem wrażliwa. szukam męża :)

Gość rajusiu
zostaw ją bo żyć ci nie da wyobraź sobie z nią zycie jeszcze 40-50 lat ona z ciebie zrobi maszynkę do robienia kasy.chyba zasługujesz na kogoś lepszego.

Gość 100 zł na tydzien
na 2 osoby to ja dam rade i nie uciekne

nnnoo - tylko wiesz, że to nadal ironia ? Też powinnam była tak robić, a ja prócz tego jeszcze prezenty, przyjemności... Grr. Imo autor jest obrzydliwy i jego panna też. Dokładnie takiej szukał, bo sam taki jest. Więc nie rozumiem, skąd pretensje.

100 zeta na tydzień, to jeszcze na ciastka by starczyło :P

wpierrdalam konski kau :) jest bardzo smaczny

Gość marek 34
pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze opinie ,nie zalezy mi na pieniadzach jak to co niektorzy sugerowali ,tylko na milosci serio,a poprostu mam w zyciu niefart.

Gość marek 34
Prosze o dalsze opinie ,nie jest tak jak co niektorzy sugerowali ze zalezy mi na pieniadzach mam to w du..... ,szukam prawdziwej miloscilecz jest mi strasznie ciezko znalesc gdyz mam nie duzo czasu ze wzgledu na prace i nie kazda kobieta sie na takie cos decyduje

Po pierwsze współczuje- stąd Ty ją wytrzasnąłeś?? To jakaś koszmarna baba, musisz ja strasznie kochać, że to wytrzymujesz :-( Jak ona Cię w ogóle traktuję? Jak bankomat? Chyba się jej pomieszały priorytety. Skoro teraz robi takie jazdy pomyśl co będzie po ślubie. Ja bym nie zniosła w moim otoczeniu takiego babsztyla (bez obrazy).

Gość xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
uwazasz ze lepiej sie z nia meczyc bo nie masz czasu poszukc sobie godnej Ciebie? Nie żartuj ja jako dziewczyna mowie Ci daj sobie spokój. Gdzie tutaj uznanie za prace. Jakby mój facet przynosił choćby polowę z tego rocznie to bym go na rekach nosila a nie wydziwiała.......boszzzzz....... my oboje pracujemy w usa i mamy polowe tego co ty. Potrafie docenic pieniadze......... i wiem ze takich dziewczyn jest malo, na pewno jakas sie znajdzie

Szkoda Ci jej rodziców i rodzeństwa? Ale przecież to nie z nimi się wiążesz, lecz z egoistyczną i skrajnie materialistyczną Ksantypą :O Zapewniam Cię,że na świecie jest wiele wartościowych dziewczyn, które docenią Ciebie, a nie zawartość portfela. Rozumiem Twój lęk przed samotnością, bo poniekąd w każdym z nas on jest i ja też przez niego tkwiłam z związku bez perspektyw... ale w końcu doszłam do wniosku, że lepiej jednak być sama i poczekać na kogoś wartościowego niż męczyć się dla samej idei bycia z kimś.

Gość Blondi w oficerkach
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie czy chcesz dzielić życie z Kimś takim jak Twoja Kobieta,pamiętaj że Wasze rozstanie nie musi oznaczać zerwania kontaktów z jej rodzicami,których tak lubisz, życie we Dwoje polega w znacznej mierze od kompromisów... Nie próbuj niczego robić na siłę, być może warto się zdystansować i spojrzeć na wszystko z boku;) Pozdrawiam !:)

Gość lilalila
O jejku tyle kobiet na świecie a ty się czepiłeś takiej co ma w miejscu serca bankomat, jak włożysz kartę to działa, jak nie to brzęczy że jej źle i narzeka:) Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcesz mieć koło siebie kobietę która jest z tobą tylko dla kasy. Jak sam piszesz charakter ma podły więc chyba o urodę chodzi. Ładnych dziewczyn jest na pęczki, no i zdarzają się naprawdę fajne - jak ja na przykład:) Daj sobie spokój tu nie ma na czym budować związku. Uroda przemija niestety, a wredny charakter i materializm nie:)