Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle ze nas zaniedbuje

Dlaczego zaniedbuje druga rodzine

Polecane posty

Poznalismy sie jako rozwodnicy.Jestesmy razem 4lata. Mamy male dziecko. Oboje mamy tez dzieci z poprzedniego malzenstwa. Jego zyja u ex-malzonki. Nigdy nie pojechal z nami na wakacje. Zawsze wazne bylo,by jego dzieci przyjechaly na ferie... Teraz jak zaczynam planowac to sie juz wykreca.Nie wie jak z urlopem..itp. Czuje sie wykorzystywana,ze ja siedze z dziecmi w ferie u mnie. Ja tez potrzebuje odpoczynku. Czy po 4 latach za duzo oczekuje?

Oczywiscie,ze o tym rozmawiam z nim.On zawsze sie wykreca. W tym tygodniu juz powiedzial,ze moge pojechac pociagiem z dziecmi. Ja nie mam prawka. On nas chyba nie traktuje jak rodzine.:(

Szczery rozwin prosze swoja mysl....

prosze uprzejmie Poznalismy sie jako rozwodnicy.Jestesmy razem 4lata. i nagle zaczal zajmowac sie swoimi dziecmi?? Mamy male dziecko. gratuluje, a pojawilo sie na swiecie z milosci i wspolnego pragnienia czy jak przyslowiowy cement? Oboje mamy tez dzieci z poprzedniego malzenstwa. Jego zyja u ex-malzonki. Nigdy nie pojechal z nami na wakacje slowo nigdy jest dosc sugestywne, prawda? slowem odkad sie znacie on caly czas pokazywal, ze jego dzieci sa wazniejsze niz nowy zwiazek, a po 4 latach zadajesz pytanie "dlaczego???" . Zawsze wazne bylo,by jego dzieci przyjechaly na ferie... Teraz jak zaczynam planowac to sie juz wykreca.Nie wie jak z urlopem..itp. Czuje sie wykorzystywana biedactwo, z zaskoczenia cie pewnie wzial ,ze ja siedze z dziecmi w ferie u mnie. Ja tez potrzebuje odpoczynku. Czy po 4 latach za duzo oczekuje? jak pisalem - albo sciemniasz albo jestes kretynka

Szczery :) Ja naprawde potrzebuje porady. Nie wiem jak interpretowac jego zachowanie. Czyli jestem kretynka Twoim zdaniem?

Ok.myslalam,ze przekopiowales tylko.Przeczytalam juz odpowiedzi.

Nie wiem jak interpretowac jego zachowanie. to zdanie dowodzi tego, ze jestes :-) ale spoko, cos w twoich literkach wzbudza sympatie wiec jesli chcesz to mozesz rozwijac swoja historie a ja ci rzuce swiatlo na te "wielkie tajemnice" :-)

Szczery nie nabijaj sie ze mnie. Mozliwe,ze jestem kretynka.Trwam w tym zwiazku jak desperatka. Dlaczego mezczyzna nie chce pojechac na urlop? Ja tego ie rozumiem.

Szczery nie nabijaj sie ze mnie. mam sie litowac i zalamywac rece? jestes pewna? Mozliwe,ze jestem kretynka.Trwam w tym zwiazku jak desperatka. sama sobie odpowiadasz Dlaczego mezczyzna nie chce pojechac na urlop? Ja tego ie rozumiem. a ja nie rozumiem jak mozna przez 4 lata bycia ze soba (w domysle zwiazek osob dojrzalych) nie ustalic tak zasadniczych kwestii jak forma spedzania czasu i podzial tego czasu na rodzine i dzieci z poprzedniego zwiazku czy jego ex tez wyszla za maz?

Jak sie poznalismy jego ex byla juz w stalym zwiazku i jest do tej pory.Nie sa malzenstwem o ile wiem. Wciaz byly jakies problemy.np.jego stare kredyty. Jak bylam w ciazy i dziecko bylo malenkie odkladalam dluga podroz na kolejny rok.Ostatnie wakacje powiedzial,ze pojedzie,ale bez mojego syna.Odmowilam.Teraz szykuje sie sama z dziecmi na wyjazd.

wiec jak wciąż były jakieś problemy to czego oczekiwałaś?? Ostatnie wakacje powiedzial,ze pojedzie,ale bez mojego syna. nie mam słów na matki, które wiążą się z byle kim

Gość czy Twoje dzieci
mieszkają z wami? ile ich masz? czemu nie pojedziesz sama z dziecmi skoro on się wykręca

Gość czy Twoje dzieci
kobieta , która wiąze sie z facetem , który ma dzieci z poprzedniego małżenstwa , musi się liczy z tym , ze on będzie się nimi zajmowac

kobieta , która wiąze sie z facetem , który ma dzieci z poprzedniego małżenstwa , musi się liczy z tym , ze on będzie się nimi zajmowac to zalezy jak szeroko rozumie sie slowo "zajmowac"

Nigdy nie mialam latwo w zyciu.Nie uciekam przed problemami.Byly,wiec uwazalam,ze trzeba je oprostu rozwiazywac. Mam dwoje dzieci,jedno wspolne. Z mojej strony to byla milosc. Dziecko nie bylo planowane. Pojade sama z dziecmi.Jednak nie czuje sie z tym dobrze.:( To przeciez tak jakbym byla juz samotna mama.

a moż eten facet nie lubi wyjazdów...z byłą jeździł?? to że Was zaniedbuje...to obajwia się tylko tym, że nie chce razem wyjechać? czy jeszcze innymi rzeczami?

Gość oh ah eh
Zawsze szczery - odwalasz maniane na forum. Zamiast kobiecie odpowiedziec to udajesz madrego :) W rzeczywistosci jestes samotnym, biednym czlowieczkiem siedzacym na forum, w ktorym szukasz...... no walsnie - czego? Moze chcesz zeby ktos pomyslal, ze jestes taki "oczytany". To ja powiem Ci tak - to TY jestes kretynem. Ludzi sie w ten sposob bezpodstawnie nie obraza!!!! Do autorki! To nie jest normalne, ze nie chce spedzac z Toba czasu... Macie troche zakrecona sytuacje, ale ona nie tlumaczy waszego zachowania... Usiadz ze swoim mezem i jeszcze raz powiedz - co czujesz, czego chcesz, jakie sa Twoje oczekiwania itp. A jesli juz to nie pomoze to bralabym pod uwage to, ze moze Cie nie kocha...

Gość śmiech na saali
napisałaś to samo co zawsze szczery tylko delikatniej :D

Gość oh ah eh
I bez wyzwisk - czyli kultura osobista na wysokim poziomie :P

Gość czy Twoje dzieci
a czy jezeli on jeździ ze swoimi dziecmi z poprzedniego związku , to czy jego eks tez z nimi jezdzi? moze zaproponuj byscie pojechali wszyscy razem Ty , on jego dzieci i twoje

Gość śmiech na saali
bez wyzwisk,ale pomyslałąś o niej kretynka:P;)

O nie jezdzi z dziecmi,lecz przywozi je do mnie. Chcialabym wyjechac jednak bez jego dzieci. Wybieram sie do moich rodzicow i mamy tam jeden pokoj do dyspozycji. Chce odpoczac.

Gość czy Twoje dzieci
juz rozumiem W takim razie bierz dzieci i jedz z nimi bez niego pozwól ma za sobą zatęsknic

Ze swoja byla i ich dziecmi kiedys jezdzil. Czuje sie glupio w tej sytuacji. Jakas mniej wazna,albo zupelnie niewazna..:(

Gość nie chłopak
zaraz, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, on nie jezdzi na wakacje z żadnymi dziecmi, tylko swoje przywozi do Ciebie, tak?? I nie chce jechac na wakacje z Twoim synem, a Ty nie chcesz z jego dziecmi??