Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvlagam was bardzo

CZY MOZE MI KTOS POMOC

Polecane posty

Gość bvlagam was bardzo

Mam 2 dzieci - bliznieta i nie mam kasy, sprzedalam moj blizniazcy wozek i kupilam tania spacerowke na allegor przszedl jakis totalny szajs, wstyd z nim wyjechac, material szmata, stracilam kase ktore i tak nie mam, sprzedawca umywa rece, allegro to samo, czy mozna jakos zmienic poszycie w wozku albo doszyc daszek, gdzie mozna tkai material kupic zaraz zwariuje, material na daszku to totalna szmata, jakis bistor ktory przemaka nie wiem co robic na inny mnie nie stac doradzcie

Gość bvlagam was bardzo
na aukcji posalo ze wozek jest w bardzo dobrym stanie, ze ba parasolke, spiworki nie przyszlo z tego nic procz wozka ktorego kola sie nie kreca ale z tym dalam jakos rade wsadzilam do wanny i tak dlugo szorowalam stra szcztka do zebow az piasek wyplynol, nasmarowalam oleejem spozywczym i chodza ale co zrobic z tym materialem, jeszcze nasiedziskodam kocyk i bedzie jakos, ale co do daszka to jedynie moge go jakos obszyc prosze was poradzcie

Gość blagam was bardzo
przepraszam za bledy ale jestem taka zla - nie dosc ze nie mam kasy to jezszce zostala tak oszukana, na aukcji byly takie ladne zdjeica teog wozka wygladal naprawde super, a tu taka padaka

Gość blagam was bardzo
allegor umywa rece, sprzedwca sie nie odzywa wystawilam negatywa ale to nic nie da musze jakos z tym wozkiem sobie poradzic

Gość saleminka8
jak umywa ręce,nie może ja byłam 2 razy niezadowolona z kupna i odesłąąłm przedmiot i dziekiallegrodostałam zwrot kasy za to