Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one girl one boy

Znam go z widzenia

Polecane posty

Gość one girl one boy

Natykam sie na pewnego chlopaka wszedzie, nie powiem ze nie zwrocil mojej uwagi bo zwrocil:) Szkoda tylko ze nie da rady zagadac, pewnie on tez mnie kojarzy, jak sie na kogos wpada setny raz.... Da rade go jakos zachecic zeby zagadal? Raczej sie nie usmiechne bo jestem zbyt niesmiala :/

Gość one girl one boy
Kurcze szukalam :) tylko tak jak potrafie znalezc wszystkich innych tak jego nie :/

Gość a powiedz mi
jak się szuka kogoś na NK - jak się go zna tylko z widzenia? Bez nazwiska, ba imienia nawet. Coś tu kręcisz. Chyba jednak go znasz.

Gość fgr whyt yujh jt
Jak go nie znasz to nawet nie wiesz czy ma dziewczyne - bez sensu... :)

To może upuść przed nim kilka książek. Napewno pomoże Ci je zebrać. W zamian za pomoc zaproś go na kawę :P:D Raz się żyje

Gość one girl one boy
No moze i ma dziewczyna ale zawsze jak go widze jest sam, jak ja :) A w roznych sytuacjach na siebie wpadamy, w sklepach, na poczcie, w kosciele, itd No glupio mi troche ze wyjde na idiotke moze. Co do nk to mieszkamy dosc blisko siebie wiec kojarze go tez z przeszlosci, probowalam poszukac czy nie chodzilismy razem do szkoly i tyle

Gość znajdź sposób
żeby do niego zagadać. Też miałam taką sytuację, nie będę się tu rozpisywać, ale właśnie przez nieśmiałość i brak pewności siebie odrzucałam wszystkie próby nawiązania kontaktu z jego strony. minęło już 5 lat od tamtego czasu, a ja nadal żałuję swojej głupoty i do końca życia będę żałować, więc radzę Ci nie popełniaj tego błędu i nie pozwól, żeby chłopak ci "uciekł" lub co gorsza, aby nie znalazł się odważniejsza od Ciebie. Spróbuj od uśmiechu :-)

Gość Berisha
mi się też podoba pewien facet z wodzenia, bardzo bardzo, uśmiechamy się do siebie, on do mnie oczka puszcza, kiedyś próbował zagadać a ja głupia uciekłam:(( żałuje teraz tego, i nie wiem jak to naprawić:((