Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna majka

nie mogę znaleźć faceta:(

Polecane posty

Gość smutna majka

Co ja robię nie tak? Już od kilku miesięcy jestem sama, mimo, że spotykam się z wieloma facetami. Często odwiedzam różne portale randkowe, a może raczej matrymonialne. W senie nie udzielam się na tych mniej poważnych, bo to nie dla mnie… Ostatnio miałam fajny kontakt z dwoma facetami na mydwoje, mimo ze grzecznie się ze mna pożegnali, jak to u nich się nazywa w tym portalu... Wszystko było fajnie, mailowaliśmy, było sympatycznie. Spotkałam się z nimi (oddzielnie:p) i po spotkaniu kontakt się urwał:/ Nie wiem czemu, nie uważam się za brzydką, jestem raczej komunikatywna. Jednak nic z tego nie wychodzi. Faceci w porządku, tacy jak się opisywali. Więc trochę żałuję, że nic z tego nie wyszło. Może internet to zły kierunek? Jak Wam się wydaje?

MyDwoje dobra stronka tam kiedys poznałem fajna kobiete i było miłooooooooooo

Wydaje mi się, że internet jest kiepskim miejscem do szukania partnera. Może niektórym się udaje, ale prawdę mówiąc sama też nie spotkałam nikogo fajnego.

Gość ubrane fakty
nie szukaj w necie,tylko wrzodów się nabawisz;)

Gość do Regresa to ze niektore
wlasnie!

Gość Blekit Oka
Kilka miesiecy ja nie miałam faceta przez dwa lata nic tylk może w tym czasie krótka znajomośc na tydz. góra dwa... a tak nic jak z chłopakiem zerwałam w dzień zakochanych... to pomyślałam że jestem skazana na samą siebie... i wkącu przestałam szukac. aż tu nagle koleżanka zaprosiła mnie na ślub i wesele i tam poznałam brata pana młodego czyli męża koleżanki która mnie zaprosiła i teraz nie jesteśmi koleżankami tylko zostalśmy rodziną ;) sam się napatoczył mój obecy już mąż jak przestałam szuakc.

Gość Blekit Oka
Po prostu przestań szukac sam się znajdzie w odpowiednim czasie i miejscu

"znaleźć faceta" - jeśli to będzie Twoim priorytetem to możesz mieć z tym problem a portale randkowe ? - większość facetów zakłada profile nie po to aby szukać miłości -tylko raczej seksu ;) głowa do góry :)

Gość mikka8182
witajcie dziewczyny odradzam poznawanie mężczyzn na portalach randkowych chodz niektórzy fajnie trafiają ale mi osobiście to nie wyszło niestety poznałam kilku fajnych można powiedzieć facetów ale po przejściach którzy szukali kobiety zaraz po tym jak zostawiły ich żony po prostu szukali czegoś porywającego coś co im pozwoli zapomnieć o przeszłości więc takie znajomości w szczególności odradzam bo na dłuższą mete nie udaje sie....