Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Help_Now

Pomocy.

Polecane posty

Gość Help_Now

mam 14 lat. zakochałam się w chłopaku z przeciwnej klasy nie robie z niego ideału , wiem że ma wady. Wyznał mi że się mu podobam i spytał czy chcę z nim chodzić. Ja się zgodziłam ale powiedziałam że małymi kroczkami bo już raz byłam zakochana i źle to zniosłam , on się na to zgodził. Po kilku dniach mój dobry kumpel z klasy powiedział mi że Damian opowiedział im na treningu że chodzi ze mną dla jaj i że pokazał im SMS'y. Byłam w szoku. Po szkole się go spytałam czy to prawda. POwiedział że nie , dokładniej że oni kłamią. Zaprzeczył wszystkiemu. Zawsze gdy piszemy ze sobą w SMS'ach i na Gadu-gady on jest romantyczny i fajny. W szkole jkaby mnie unika,twierdzi że się wstydzi, ale czego do jasnej ciasnej .?! Niewiem komu wierzyć bo to co mi powiedział kumpel się powtarzało od innych kolesi ale on zaprzecza. POMOCY!!!!!!!

Dziecko, skoro pokazał kolegom Twoje smsy to niech koledzy powiedzą co w nich było i wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. Gimnazjum to chory okres...

To zapytaj ich co w tych SMSach pisało :) jeśli się to będzie zgadzało to dowiesz się kto kłamał. Może specjalnie tak czaruje udaje romantyka,żeby później Cię wysmiać przed kolegami. Niestety chłopcy mają czasami taki dziecynny rozum :O