Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2608

pomocy!!!mam problem z włosami!!!wstyd sie komus pokazać!!!

Polecane posty

mam włosy bardzo jasny blond!!!fryzjerka mi zrobiła odrosty na kolor marchewkowy, druga mi poprawiła ale jednak są żółte teraz!!!!co mam zrobic teraz???? iśc znowu do fryzjera???? czy może sama położyć farbę?????miał tak ktoś?????pomocy!!!!normlanie wstyd wyjśc gdziekolwiek!!!

robiłam plukanki ale tylko bardziej widać kontrast między tą zółcia a moimi platynowymi włosami!!!

Gość hhhhhhhfggggggggggggggg
chybabym poszła zafarbować na ciemny kolor na twoim miejscu...

Gość celinaaa
A po co ma iść i reklamować? Skoro fryzjer wykazał się taką znajomością tematu, to nie ma pewności czy po złożeniu reklamacji będzie lepiej. Po prostu znajdź dobrego fryzjera stylistę, który porozmawia, zaproponuje odpowiedni kolor i pielęgnację. W Instytucie Kerastase na pewno nie zrobią Twoim włosom krzywdy..

1-szej fryzjerce dałam tylko za farbe choć, sam sie z tym w końcu zgodziła choc wołała mi poprawić ale ona miała już swoją szansę hihihi!!!2 poprawiła marchew ale i tak są takie przebicia żółtego wszędzie u góry!!!myśle może ze dopóki nie mam odrostów położyć farbę jakąs jasny blond tylko nie wiem czy koniec końców to mi włosy nie wypadną!!!poradzcie błagam!!

Gość Anq26
kup na allegro toner color Sync matrix 10V i nałóż na odrost a po 15 minutach spień na całości na kolejne 5 minut. Zniweluje zółty kolor bez niszczenia włosów.nakładasz na wilgotne włosy.