Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamencik25

Co zrobiłam nie tak...?

Polecane posty

Mam pewien problem. Poznalam kogos,spotykamy sie,chcemy byc razem,mowi ze kocha, ja tez,choc u mnie miłość przyszła później...i wlasnie zanim przyszla-on biegal za mna,co chwila smsy,telefony,martwil się.. gdy po pewnym cse ja sie zauroczylam, powiedzialam mu to..on się zmienieł. Nadal twierdzi,ze mnie kocha,ze chce ze mna byc,ale to juz nie to samo. Nie pisze czesto,nie dzwoni czesto...od chwili powiedzenia przeze mnie kocham...czuje ze cos sie zmienilo..choc on twierdzi ze wymyślam..mamy po 27 lat.

Gość madrosc kafeteryjna
wymyślasz :o a najlepiej rzuć go bo on cie nie kocha, nie jest ciebie wart. nie dziękuj 🖐️

czy ktos tak ma? bo nie rozumiem jego zachowania... czuje,ze jest inne niz bylo.czy to ja poprzez zauroczenie tego nie widze?

Glupi skurwysyn , moze czy nie ma tu dobrego faceta co bedzie kochac CALE ZYCIE I SZANOWAC I OPIEKOWAC? :( KURWA MAC, SAMI CHUJE NA TYM SWIECIE.

Gość Po poznaniu
Cię bliżej już mu się tak nie podobasz jak kiedyś.

Gość faceci tacy sa
nie nalezy okazywac ani troche slabosci i kontakt ograniczyc do 10 metrow 🖐️

To jest zupełnie normalne, przyzwyczaj się do tego, że uczucia w końcu się stabilizują. Ale jak go zaczniesz nękać, to są duże szanse, że go zmęczysz i odejdzie.

Gość faceci tacy sa
nie odkrywa sie ani troche , bo wtedy facet sobie za duzo wyobraza i zlewa

Gość kunga
Sromotnie mnie to wnerwia, że trzeba uprawiać te wszystkie gierki... Nie może być tak, że ja lubie ciebie, ty lubisz mnie - wszystko jasne... Swoją drogą to nie za babami trudno trafić, tylko właśnie za facetami...

Gość faceci tacy sa
mnie takze wnerwia i dlatego jestem solo :classic_cool: w gierki niech graja sobie dzieci 🖐️

Kunga- no chwała ci za takie podejście, ale coraz mniej takich...Za dużo się teraz przekombinowuje, bo ludzie prości juz nie są. Stają się prostacko skomplikowani w tak oczywistych sprawach,jak związek i znajomość. Nieważne jakie są przyczyny, ale skutki beznadziejne. Dlatego się odgradzają

no więc dlaczego on tak robi? i wciaz mowi ze wymyslam,wtedy okaze mi zainterssowanie,powie ze kocha,ze wymyslam, ze chyba mam za duzo czasu wolnego itd itp... ale moja intuicja nigdy mnie nie zawiodla..

jak nie wie czego oczekujesz, to mu powiedz. Jak wie, to znaczy ,ze ma to i ciebie gdzies niestety...:( Tylko tak to odczytuje

mowie mu... wtedy on probuje mnie przekonac ze tak nie jest,ale mam poswiadome mysli,ze cos nie tak..