Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa651

boje sie

Polecane posty

za tydzien mam usuwanie osemki ktora jest nie wyrznieta blagam napiszcie na czym to polega czego mam sie spodziewac a i czy lepiej zalatwiac wolne w pracy czy dostane zwolnienie pozdrawiam ewa

Gość lepiej sama
załatw sobie zwolnienie bo oni daja z reguły za krótkie- moja przyjaciółka miała to robione. nie chce cie straszyc ale to ponoc na maksa boli... moja siostra z kolei mówiła ze wcale nie aż tak, ale ona nie miała wyzynanej tylko usuwaną. moja przyjaciółka stwierdziła że nigdy wiecej nie da sobie czegos takiego zrobic, ale nie chciała mówic szczegółów, nie chciała o tym nawet wspominac. Wiem ze na nia jakoś słabo znieczulenie działało... pozodzenia

dzieki nie moge spuchnieta stac w hotelu tak sie boje ale ok trzeba przezyc a czy kolezanka spuchla bardzo?

Gość aha i ach
Miałam usuwaną taką ósemkę kilka lat temu i też się bałam. Wydaje mi sie, że dużo zależy od dentysty. Ja nie czułam nic. Najpierw mi znieczulił porządnie dziąsło (i pół twarzy przy okazji :D ) a potem rozciał i wyjął. Nawet szwów nie mialam zakladanych. Później się troche długo goiło i tzreba było uważać, zeby raczej tamtą stroną nie jeść. Aha, zanim dopstałam zastrzyk, to mi jeszcze najpierw popsikał znieczuleniem w aerosolu, zeby mnie nawet zastrzyk nie bolał. W sumie, strach ma wielkie oczy.

dzieki mojego nie widac zeba lecz czuje go i na przeswietleniu wyszlo ze rosnie mi na korzen 7 i wykrzywia ten korzen i dlatego boli