Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sally hansen

21 dzien cyklu, chyba mam owulacje, POMOCY

Polecane posty

:) :) bo zgłupiałam nooooooo :O w nocy mnie obudziło kłucie jajników i czułam pewien dyskomfort a od rana mam normalnie takie gluty w majtkach, że jest koniec normalnie jakbym sobie wzięła jajko i zostawiła na majtkach same białko domyślam się, że to owu ale przecież mam JUŻ 21 d.c [cykle zazwyczaj od 29 do 32 dni a teraz by wychodziło że będzie powyżej 35 dni :O ] a poza tym wydawało mi się, że w 15 i 16 d.c już była chociaż wtedy tego śluzu było znacznie mniej i mniej mnie jajniki kuły podwójnej owulacji nie ma, to wiem ale w takim razie co to jest ? i teraz jeszcze kolejne pytanie - staramy się o dziecko i mieliśmy taktykę kochania się co drugi dzień i akurat wczoraj było i jutro dopiero :D :P ale w takim wypadku chyba nie będziemy czekać do jutra tylko zrobimy to też dzisiaj no bo skoro teraz mam jakiś szczyt płodności to trzeba działać co nie ? :) tylko czy od codziennego uprawiania seksu nasienie nie jest gorszej jakości ? :) proszę o jakieś odpowiedzi 😘

Gość kalendarzyk
a nie możecie po prostu kochać się? musicie "robić" to dziecko? długo się staracie? są jakieś przeszkody, że podchodzicie do tego tak mechanicznie?

nie mechanicznie i nie staramy się za wszelką cenę i może niepotrzebnie zadałam to pytanie o seks chodziło mi bardziej o to, czemu miałam objawy owulacji w 15 i 16 d.c i mam je znowu w dniu 21 ? :) tego nie mogę załapać :(

Gość kalendarzyk
1. to nie musi być owulacja - ból jajników i śluz nie muszą jednoznacznie na nią wskazywać 2. mogło wcześniej (pomimo objawów) do niej nie dojść - jest później - zdarza się nawet najlepszym ;)

Gość kalendarzyk
więcej luzu kobieto :)

czyli, że ten śluz co był w 15 i 16 dniu to nie byla wcale owulacja tak ? :) tylko teraz może być ? jakby była teraz to okres teoretycznie dostałabym ok 16 marca a poprzedni miałam 10 lutego więc cykl troszkę przydługawy :O no ale nic :) dzięki za pomoc 😘 i obiecuję sobie, że od nast. cyklu zaczynam mierzyć temp bo tak to ja se mogę obserwować ale gwiazdy chyba :D :classic_cool: a powiedz mi tylko, że mierzy się temp od 1 dnia @ czy jak się skończy dopiero ? czy jak ? :)

a tam luzu łatwo powiedzieć :P ja posrana bo to nasz pierwszy cykl i jeszcze wiesz, nie wiem że to potrzeba czasu i w ogóle a że jestem w gorącej wodzie kąpana to tak jest właśnie :P

Gość kalendarzyk
takie parcie na ciążę wbrew pozorom może czasem utrudniać zadanie z tego co mi wiadomo, dopiero po @ się mierzy, ale za tę informację nie dałabym głowy :)

Gość kalendarzyk
ale spokojnie - może już jesteś w ciąży i ta informacja będzie zbędna ;)

Gość kalendarzyk
ale najlepiej to po prostu cieszcie się sobą

cieszymy się, cieszymy :) i podczas seksu uwierz mi, że nie myślę ani o ciąży ani o zapładnianiu ani o niczym z tego rodzaju :) a ciąża to raczej nieee, skoro teraz dopiero owulację mam :)