Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyyynkkaaa

Buty na wiosne, topshop

Polecane posty

Gość Blondyyynkkaaa

Hej! Kupilam dziś buty w topshop - wkleje linka, sa to baleriny, granatowe. Takie butki do biegania, ja potrafie w takich butach przelazic cala wiosne codziennie a takze i w lecie. Buciki sa calkowicie skorzane (na zewnatrz i w srodku). Nie pytam czy ladne, bo o gustach sie nie dyskutuje, a mnie sie podobaja. Moje pytanie - czy któras miala z Was buty z topshop? Albo chociaz takie balerinki calkowicie skorzane? Jesli tak, to jak sie nosily? prosze o pomoc, w koncu mam 7 dni, aby je jeszcze oddac;) http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=40&viewAllFlag=false&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=198498&parent_category_rn=198488&productId=1521484&langId=-1

Gość solid to ok firma
beda ci giery jebały potem :o

Gość Blondyyynkkaaa
generalnie nie mam problemu z brzydkim zapachem stop.. ale wszystko sie moze zdarzyc. Naprawde przy noszeniu butow calkowicie ze skory moze nieprzyjemnie pachniec stopa? Slyszalam wprost przeciwne opinie, ale nie mialam nigdy okazji sprawdzi...

Do takich butów raczej nie ubiera się rajstop/skarpetek, skóry nie wypierzesz, będzie w nią wsiąkał pot, będą się brudzić w środku- trzeba uważać zwłaszcza jak jest ciepło, ale dla stóp na pewno taki materiał lepszy niż chiński plastik :)

Gość Blondyyynkkaaa
dziekuje za odpowiedz... faktycznie nie pomyslalam o tym, ze jak beda w srodku brudne, to niczym juz tego nie umyje:( no i teraz juz sama nie wiem...zwlaszcza, ze buty nie byly tanie:(

Gość fjhskslslsocncksksks
ale glupoty dzizas krajst...