Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhsvjfguh

Do osób znających angielski

Polecane posty

Gość jhsvjfguh

Może mi ktoś poprawić błędy? prosze Dear Marta Please look after the house while I'm away. I must go to my parents at the weekend because my father is ill. Could you please pick a couple of litres up and bread from the corner shop on your way home from work this evening? and forget to feed the dog. His food is in the fridge. Look after the house an I wish you a good weekend. I'll be home at 9:00 on Sunday Love xxx Dear Marta Please look after the house while I;m away. I must go to my brother at the weekend because he take marriage. Could you please a couple of litres up and meat from the supermarket on your way home from work this evening? and forget to feed the fishes. Their food is in the case I wish you a good weekend and I'll be home at 21:00 on Sunday Love xxx

Gość jhsvjfguh

Gość jhsvjfguh
pomocy:0

Droga Marto! Prosze pilnuj domu kiedy mnie nie bedzie.Musze jechac do moich rodzicow na weekend poniewaz moj tata jest chory.Czy moglabys wieczorem podrzucic po drodze z pracy ze sklepu dwa litry wody i chleb ze sklpeu na rogu?i nie zapomnij nakarmic psa, jego jedzenie jest w lodowce.Pilnuj mieszkania , mam nadzieje, ze bedziesz miala fajny weekend.W domu bede w niedziele o 9. buziaki ;)

Gość jhsvjfguh
Chodziło mi bardziej o poprawe błędów niz o przetłumaczenie

Droga Marto! Prosze pilonuj mieszkania kiedy mnie nie bedzie.Musze jechac do mojego brata na weekend poniewaz bedzie brakl slub. Czy moglabysprosze dzis wieczorem wziac po drodze z pracy ze sklepu 2 lityry wody i mieso ?Nie zapomnnij nakarmic rybek.Ich jedzenie jest w walizce.Zycze milego weekendu, bvede w domu w niedziele o 21.Buziaki;)

Gość po pierwsze
to dont forget to feed i chyba lepiej have to zamiast must go to parents

Gość po pierwsze
i have to go to my brother, because he gets married

Gość jhsvjfguh
a reszta jest dobrze?

Gość jhsvjfguh

Gość jhsvjfguh

Gość jhsvjfguh