Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzony_wrazliwiec

nie mam sił, chyba sie powiesze.....:(

Polecane posty

mam 22 lata i wciąż mieszkam z rodzicami.. nie mam nikogo u boku, cały czas praktycznie sam...... jest mi wstyd,że pisze na babskim forum, czuje pustke, nie potrafie zmienic swojego posępnego nastawienia do calego swiata, po kazdym nawet najdrobniejszym niepowodzeniu dopada mnie depresja na dodatek wylali mnie z pracy....nie chce sie tak dalej czuc, chyba zakoncze swoje męki :((((

Gość znam takiego jednego
po 40 stce co z rodzicami mieszka a na dodatek nie chce mu sie pracowac i caly dzien na kafe siedzi

Gość jestes jeszcze bardzo mlody
jeszcze sie wszystko ulozy i to przed Toba:-) pozukaj teraz pracy, a milosc przyjdzie pewnie za jakis czas

Gość Kocie oczeta
czy moge Cie przytulic?Wiesz swiat nie jest taki straszny.Tylko tak sie to wszystko uwzielo na Ciebie w tym momencie.Nie szkoda zycia?Moze za moment znajdziesz inna prace(nic nigdy nie wiadomo) i poznasz na warzywniaku szalowe Kocie Oczeta.Usmiechnij sie smutasku:-D

Gość TH is IT R
Mam 27 lat i 10 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny i też mieszkam z mamusią i co z tego

Gość czarna dziura77777777777777777
ja 35 i tez tak mam ale sie nie wieszam,bo to nie miało by sensu po co? rodzicom krzywde robic.Nie po to c na swiat dali

Gość Kocie oczeta
Kocie oczka chca Cie przytulic.Nie martw sie.Prace traca nwet wytrawni gracze na rynku.Ty tez mozesz miec szczescie za chwile.Nigdy nic nie wiadomo.A na warzywniaku poznasz jakis piekne , wesole oczka.Nie zamartwiaj sie dzis wieczorkiem.Jutro bedzie lepiej.Zobaczysz.

Gość Kocie oczeta
przepraszam napisalam 2 razy posta.Cos sie nie znam na tym kafe.Nowa jestem.Ale i tak Cie pozdrawiam.

no co ty ,pamiętaj nigdy nie jest zbyt późno żeby cokolwiek w życiu zmienić.

Gość pikna nieznajoma
Spojrz, kazdy Twoj problemmoznarozwiazac poniewaz jest zalezny od tego co zrobisz(a nie np. bardzo chory). Jestes jeszcze bardzo mlody i zdazysz sie jeszcze nameszkac sam, dziewczyna na pewno sie znajdzie( i to nie jedna) a praca? Rzecz nabyta, znajdzie sie rowniez:) I juz nie smuc sie tylko wez w garsc i ruszaj rano w teren z cv szukac roboty(udaj sie osobiscie w rejony gdzie jestsporo mijsc pracy, np. fabryki) i porozdawaj cv(z usmiechem) POWODZENIA!!!!

jest badrzo mlody, ja w tym wieku bylam jeszcze dziewica i niedlugo potem poznalam moja milosc:-)

dzięki za wasz odzew, spdziewałem się bardziej odp w stylu kiepska prowokacja itp....tu nie chodzi o to, że jestem jeszcze młody i wszystko jeszcze przede mną wręcz przeciwnie mam wrażenie jakbym mial 50 lat i w ogole nic mnie nie interesuje po prostu wypalenie totalne najgorszy jest fakt, że do wszystkiego podchodze zbyt emocjonalnie:( fakt kobiety mnie pociągaja, ale jakos nie umiem sie skoncentrowac na rozmowie z nimi jak kazda patrzy mi sie prosto w oczy, bo zaraz mam "maslo" w swoich i w ten sposob trace kontakt po za tym przyzwyczailem sie do samotnosci i do widzenia rzeczy w czarych kolorach.. porażka mółbym tak pisać i pisać a wrzeczywistosci nie umiem nawet rozmawiac z ludzmi

widze nawet chaos w tym co pisze. potrzebuje chyba lekarza. :(

Gość Kocie oczeta
wrocilam jeszcze bo smutno mi , ze Ty taki smutny.Wrazliwcom trudniej zyc w tym szalonym swiecie.Ale za to maja duze Serduszko.Odetchnij gleboko, fajna ksiazka do poduchy albo komedia .Nie martw sie chaosem.Zostaw to dla innych czytajacych.

Nie pisz, że się powiesisz, zawsze sa lepsze i gorsze chwile. życie trzeba przeżyć. sobie krzywdy nie zrobisz, bo chwila i nie żyjesz ale rodzina będzie ach. musiałabym ci opisać moje uczucia jak się czuje dziewczyna co jej brat się powiesił, więc nie myśl tylko o sobie

Nie pisz, że się powiesisz, zawsze sa lepsze i gorsze chwile. życie trzeba przeżyć. sobie krzywdy nie zrobisz, bo chwila i nie żyjesz ale rodzina będzie ach. musiałabym ci opisać moje uczucia jak się czuje dziewczyna co jej brat się powiesił, więc nie myśl tylko o sobie

Postrzegam świat w podobnych barwach, a mam dopiero 17 lat, nieskończone. Powinieneś pójść do psychologa jeśli sobie nie radzisz. Po postach widać, że sam tego nie pokonasz. A musisz, bo całe życie przed Tobą. Powodzenia ;-)

przykro mi ale tak bylo :p a mam przyjaciolke ktora jeszcze nadal jest :P wrazliwiec moze wizyta u psychologa by troche pomogla jak tak bardzo ciezko? wrazliwi mezczyzni sa zajefajni:-)

pieprzony_wrazliwiec => Nie ma siły, nie ma siły. A pdciągnąć się da radę. Ja jakbym nie miał siły to usiadłbym na torach i czekał na towarowy :P

kaliban: miałem takie mysli, bo mieszkam obok stacji kolejowej, ostatnio wchodząc do samochodu zastanawiam się czy nie lepiej po prostu jadąc dodać gazu i uderzyc w jakies pobliskie drzewo czy w auto, aby wyglądało to na wypadek..... :( dzisiaj siedze i zatapiam mysli w kieliszku:((( kocie oczy: ehhh...

Lepszy pociąg z samochodu wypadniesz, jak nie zapniesz pasów, albo co najwyżej żebra połamiesz. Życie jest wystarczająco ciężkie i nie trzeba się jeszcze na kalectwo narażać. Tych kilkaset ton stali jakoś do mnie bardziej by przemawiało. Poza tym jeśli pod pociąg to nie koło stacji, bo tam lokomotywy wolno jeżdżą i zdąży maszynista wyhamować.

Gość pssyttpssyyt
kochany nie ty jednem masz takie mysli, :) ale masz DOPIERO 22 lata, masz rodzicow, tak wiele mozesz jeszcze osoagnac, ost.w moim otoczeniu powiesil sie 30 latek, zostawil zone i 2 dzieci, zal rozpacz, i pytanie czy byl egoista? tchorzem? czy byl odwazny...nie wiem, wiem ze to straszne odebrac sobie zycie a ty idz do lekarza, tak idz, bo m ozesz miec depresje, i to blad ze wielu ludzi ze sie nie lecza.....a potem ich rodziny przezywaja tragedie, to zaden wstyd sie zle czuc psychicznie, udaj sie do lekarza, pomoze ci

pssyttpssyyt => No tak, kurwa, co za jebany egoizm. To jest właśnie dyskryminacja samobójców i o śmierci myślących. Pierdolony witalizm. Co ty kurwa wiesz o tym wisielcu, czy tutaj się użalającym wrażliwcem? Skoro ich boli widać życie jest dla nich straszne. Brak sensownej roboty, przemęczenie, niezgodne genetycznie rzeczy to sprawy, których nie usunie prozac. Schrink to gościu dla zblazowanych yuppies a nie dla przeciętnego polskiego frustrata. :o

Gość dasffafafadfad
też tak mam :(:(

facet, masz dopiero 22 lata. Wszystko przed Tobą. I miłość, i praca. Więcej optzymizmu