Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mma

jak rozpalić go na nowo

Polecane posty

Gość mma

Czesc Mam problem , jestem z facetem od 1,5 roku..Jestem to chyba zbyt duzo powiedziane, poznalismy sie w pracy za granica, on mieszka w stanach i widujemy sie tylko za pomoca skype..latam do niego od czasu do czasu ,ale brak kasy za bardzo nie pozwala na czestsze odwiedziny..Poczatki byly przecudowne, byl najwspanialszy na swiecie, romantyczny i pelen checi do pokonania wszelkich przeszkod jakie nas dziela.Jest ode mnie duzo starszy - to chyba wazne.Ostatnio jak u niego bylam ,to juz nie czulam tego czego oczekiwalam, nie byl juz tak super czuly jak poprzednio, nie robil niespodzianek itd..jestesmy w stalym kontakcie, tzn 2 razy dziennie gadamy przez skype a miedzy tym on dzwoni kilka razy na komorke..ale co z tego wynika nie wiem,..wydaje mi sie ,ze to mi bardziej zalezy na tym wszystkim ,chociaz nie widze naszej wspolnej przyszlosci..on nawet nie wyslal mi kwiatkow na walentynki, a ja rzucam wszystko zeby tylko byc na czas kiedy ma dzwonic..co najbardziej zadziala na faceta,zeby zakochal sie na nowo??doradzcie plisss

moze zdaje sobie sprwe, ze to zwiazek bez przyszlosci.Sama tak nawet postrzegasz wasza przyszlosc.Moze nalezaloby sie na cos zdecydowac.Bycie razem w ktoryms kraju?

Gość mma
to nie takie proste..ja chce jechac do niego na cale wakacje, bo tu trzymaja mnie jeszcze studia i nie moge sie wyniesc zupelnie..ale tu nie o to chodzi, mysle ,ze oddalam sie mu w zupelnosci i nic go we mnie nie zaskakuje, wszystko co robie, robie dla niego i jeszcze glupia mu to wypominam,ze sie nie stara..

Gość mma
on za bardzo nie wie co z tego wyjdzie, natomiast bardzo chce zalozyc ze mna rodzine i powtarza to bezustannie

to moze i faktycznie tak jest jak mowi.Przeciez rozmawiacie codziennie, dzwoni tzn , ze chce by konakt byl.Moze za duzo widzisz.Jesli zalezy Ci na nim, to rob jak zaplanowaliscie to wszystko i studia przeciez nie trwaja wiecznie.Moze zaufaj temu jak sie toczy to wszystko.Rozpalic -nie wiem.Co tu mozna zrobic wiecej? Na poczatku najczesciej sa burze z piorunami.Potem jest spokojniej.Byc tylko soba.