Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryb awaryjny

Firefox tryb awaryjny???

Polecane posty

Gość tryb awaryjny

Od wczoraj moja mozilla pracuje w trybie awaryjnym. Czy ktos wie dlaczego? Sama nie wiem skąd to się wzięło ale przez przypadek to zauwazyłam. Co powinnam zrobić? Odinstalowałam ją i zainstalowałam najnowsza wersję. I nadal jest napis tryb awaryjny :( Co się stało???? Mam windows 7.

Gość tryb awaryjny
jak wersja demonstracyjna? Przecież mam oryginalny program za 400 zł !!!! To nie zainstalowali mi tego tylko jakąś wersję demo????

Gość tryb awaryjny
???? nikt się nie zna???

Gość tryb awaryjny
385 zł dokładnie dałam za W7 Czyli co z tym systemem i skąd się to wzięła, jak podupiło???

Gość jeśli masz jakieś wtyczki
czy motywy - to odinstaluj

i jeszcze sprawdź skrót do programu. Jeśli wygląda mniej więcej tak: c:\FireFox\firefox.exe -safe-mode to usuń to safe-mode na końcu.

Gość tryb awaryjny
kurde.Nie znam się. jakie motywy lub wtyczki. Piszcie krok po kroku bo nie wiem o co biega :O

Gość tryb awaryjny
no właśnie to safe mode usunęłam i uruchomiłam program na nowo i stale to samo :O błagam pomóżcie miiiiiii

to może w ogóle usuń skrót jaki masz - i zrób nowy. Tylko się nie pomyl, bo w folderze są dwie ikony 1. Mozilla Firefox 2. Mozilla Firefox (tryb awaryjny) więc wybierz tę pierwszą Jak to nie pomoże - to nie wiem, mnie pomogło..... A windowsa masz ok.

Gość tryb awaryjny
jak kliknę na start rozwija się pasek i tam sa programy :) i m. in. jest firefox (tryb awaryjny) nie ma natomiast samego firefoxa :O To gdzie go znajdę? Nast pytanie: ikonę usunać co mam na pulpicie????

Usuń z pulpitu. domyślnie instaluje się w c: program files w folderze mozilla firefox. Wejdź tam i znajdź ikonę firefox. Kliknij prawym "wyślij do" "pulpit" - tak jest w viście, pewnie w siódemce też. Sprawdź i napisz, czy to coś dało.

Gość tryb awaryjny
ok ale nie miałam nigdy visty :O więc nie mam porównania :) Dam znać jak wrócę do domu bo na razie jestem w pracy a to chodzi o kompa domowego :) Dzięki za rady :) Na pewno dam znać a jak to nie pomoże to będziemy klikać dalej? i coś wymyślisz? :):)

Gość tryb awaryjny
może jeszcze ktoś się wypowie???

Gość tryb awaryjny
nie wiem co się dzieje ale dzisiaj wszystko działa :) Zainstalowałam najnowszego firefoxa i teraz jest ok. Podejrzewam , że to wszystko wróciło do normy po wyłączeniu komputera. W starcie patrzę na ikony programów i były firefox i firefox tryb awaryjny Usunęłam ten awaryjny i jest ok. Normalnie cuda :) Dzięki wszystkim za rady :)

Gość gratulacje
:-) A ten topic sobie zachowaj, jakby znów się coś działo :-P