Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianaaaaaaaa

Pocałunek.

Polecane posty

Gość adrianaaaaaaaa

Mam problem. Poznałam fajnego chłopaka, ale on sie jeszcze nie całował, nie miał dziewczyny.... Nie uważam tego za tragedię, mamy 17 lat. Tylko... próbowaliśmy się pocałować i to było jakieś takie niefajne. Boję się, że jak mu włożę pierwsza język (ale głupio się czuję psiząc to -ale nie mam z kim pogadać.) to on sie przestraszy, albo nie będzie wiedział co ma robić, albo nie będzie odczuwał żadnej frajdy...

Gość a jaaaaaaaaa
ojjjj dzieci :O na filmach nie widzieliście???

o rany, to co to bedzie przy pierwszym seksie?

Gość do lekcji gnojstwo

Gość tak jedna zalamana
najlepiej pocalunek pierwszy miec z kims kto juz sie calowal. Wiec jesli Ty rzeczywiscie juz sie calowalas to powinnas wiedziec jak to jest i go nauczyc :) Moj pierwszy pocalunek podobno byl okropny z mojej strony (tak mi partner powiedzial). Jakos mu wcisnelam jezyk w usta i nim krecilam "na chama" :) Kolejny jednak byl juz lepszy - juz sie tak nie denrwowalam delikatnie wsunelam jezyk itp. Ogolnie calowac sie trzeba nauczyc - niektorzy nigdy tej umiejetnosci nie posiada :)

hahaha porady nastolatek xD przeciez to tylko pocalunek ludzie. nie jakas "zyciowa decyzja" fajnie jest to zrobic z kims fajnym i spontanicznie. jakie to ma znaczenie czy sie kiedys calowal? ba tutaj nawet padlo ze to koniecznosc...

kazdy caluje na swoj sposob i tego sie "nie uczy" nikt.. to wrodzone

jest cos takiego w ogole jak nie umiejetnosc calowania sie? wszystko lezy w kwesti preferencji.. ja nie lubie np wkladania mi jezyka do gardla, to nie znaczy ze facet nie umie calowac, bo znam gro dziewczyn ktore tak lubia. z kolei one uwazaja tez ze muskanie sie jezykami za nie umiejetnosc calowania, a ja wlasnie takie cos preferuje