Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KylieSM

Kosmetyki naturalne???

Polecane posty

Gość KylieSM

Czołem forumowicze - mam takie pytanko gdzie w naszej cudownej ;-))) Łodzi można znaleźć sklep z dużym wyborem kosmetyków naturalnych oraz obsługą, która jest kompetentna i potrafi w tym zakresie doradzić co wybrać. Cenowo jakby było przystępnie to również byłoby fajnie ;-))) Dziękuję za info!

Gość meonii
Ja zaopatruję się w kosmetyki w aptece Juventa w manufakturze, właśnie dlatego, że mają tam kompetentną i chętną do pomocy obsługę no i niskie ceny. Poza tym fajny jest tam gabinet kosmetyczny, gdzie można sobie za darmo zrobić badania skóry i na ich podstawie dobrać potem odpowiednie kosmetyki.

Gość marabella85
Też byłam kiedyś w tej Juvencie w manufakturze i muszę przyznać, że mi się podobało. Generalnie jest to najzwyklejsza apteka, z tym że jest tam część samoobsługowa właśnie z dermokosmetykami. Z tego co pamiętam to kupowałam u nich krem Iwostin na nawilżenie skóry bo z badań wyszło mi, że jest za sucha. Co do ceny tego kremiku to raczej ze mnie nie zdarli kasy.

Gość justyna76
A ja kupuję leki w aptece internetowej i nikt mnie nie przekona, że w stacjonarnej będzie taniej ;) takie są po prostu prawa rynku, żeby utrzymać aptekę tradycyjną potrzeba mnóstwo kasy, budynek, pracownicy ( gdzieś ostatnio czytałem, że dyżur jednego pracownika w aptece kosztuje pracodawcę 300-400 zł )