Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna_pomyluna

Czy dla 40letniego faceta dziewictwo ma znaczenie?

Polecane posty

Gość luna_pomyluna

Jak na taki stan rzeczy może zareagować?

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
a ile ty masz lat?

Gość luna_pomyluna
Mam 25 lat. Jestem dziewicą. Już słysze te śmiechy. Sama uważam, że to dziwne. Jako młoda dziewczyna byłam strasznie gruba, brzydka. Przez to strasznie nieśmiała, wyobcowana. Chłopcy nie umawiają się z takimi dziewczynami. Ogromnym wysiłkiem udało mi się zmienić swój wygląd. Schudłam ponad 30 kilo, zadbałam o siebie. Teraz jestem w miarę ładną, szczuplutką, zadbaną kobietą, która może zainteresować faceta. I właśnie tu pojawia sie problem. Boję się, że jak dojdzie do czegoś więcej to facet tak zwyczajnie mnie wyśmieje, że w tym wieku jestem jeszcze dziewicą. Nawet jeśli będzie taktowny to pomyśli, że jestem jakaś szurnięta i każe mi spadać z łóżka. Może dać sobie spokój z sexem i do końca życia być dziewicą? Z drugiej jednak strony chyba szkoda pozbawiać się tak fajnych doznań na zawsze. Tym bardziej, że nabieram coraz większego apetytu na sex, chociaż wiem o nim tylko teoretycznie. Co o tym wszystkim sądzicie? Chętnie spojrze na swój problem oczami innych. Nie mam ochoty na wizyte u psychologa, tym bardziej u seksuologa

Gość luna_pomyluna
Wydaje mi się że się domyśla.

Gość sądzę że i tam mu wsio ryba
nawet nie zwróci uwagi, o ile mu jeszcze stanie w tak podeszłym wieku

Gość Nie szalej, ja mam 30, cnote
stracilam 5 lat temu i nikt nie wydziwial. A z 40 bo jestes w nim zakochana... czy... bo zdesperowana?