Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magggggggggggggggda

Do kobiet po plastyce pochwy i wejscia do pochwy.

Polecane posty

Gość magggggggggggggggda

Mam pytanie do kobiet ktore mialy robiona plastyke pochwy i krocza. Mialam zrobione tylko zszycie wejscia do pochwy plus pomiejszenie warg srowowch. Jestem 5 dni po i coraz gorzej mnie boli, nie moge dotknac krocza,wszystko bardziej puchnie i boli, jest gorzej niz pierwsze 4 dni po operacji. Lekarz twierdzi ze to normalne bo sie goi, a ja taki bol mialam majac grzybice kilka lat temu, doslownie to samo, swedzi piecze i boli. Kazdy krok to straszny bol. Czy ktoras z was tez tak miala, powaznie mysle o pojsciu na konsultacjie do prawdziwego chirurga plastycznego, bo ta operacje robil mi ginekolog. Szycia wygladaja tragicznie jakby takie farfocle, czy to sie wyrowna? A najbardziej mnie boli ze pol jednej wargi doslownie jest calkowicie w polowie ucieta i wycieta, wcale jej nie ma,wyglada to strasznie. Normalnie wejscie do pochwy powinny okalac wargi wewnetrze. U mnie teraz z jednej strony tylko a od tylu i drugiego boku wargi zewnetrzne. Tragedia, nie podoba mi sie to. Co mi radzicie? Jak wygladalo to u was.Pamietam ze po porodzie mialam naciacie i mimo to dwa pekniecia jedno w kierunku cewki moczowej drugie w kierunku odbytu. Ale wszystko ladnie sie goilo mimo iz te dwa nieregularne pekniecia sie rozeszly albo nie byly wcale szyte. Lepiej czulam sie poporodzie ,teraz chodze okrakiem a wlasciwie leze caly czas.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować