Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilimandzarooo

nie lubie facetow

Polecane posty

Gość kilimandzarooo

jestem barkdzo szczupla mam bardzo maly tylek i srednie piersi ,wszyscy dokola pytaja czy mam anoreksje ,czy sie nie polamie i inne przemile komplementy... w wiekszosci sa to kobiety ale zdradzaja sie faceci .Tak sie zastanwiam czemu panowie wola te wieloryby i male kobity z wielka dupa i wielkimi cycami... .Mam już meza i powiedzial mi on ,ze faceci boją sie wysokich i szczuplych kobiet ,jak maja przy sobie maja to czują przewage ,bardziej męscy ...moze to prawda.Uwazam ze 98% facetow preferuje okraglejsze ksztalty bo 98% procent spolczenstwa to ludzie z nadwaga? nie mowie tu o typowych grubadach ale o lekkiej nadwadze 5kg;) .Czemu istnieje przekonanie ze jak laska jest chuda to pewnie kiepska w lozku ,koscista to nieprzyjemna...czy faktycznie bzykaliscie sie z takimi laskami skoro tak mowicie-czy zadna szczupla was nie chce i to jest wasza obrona...nie rozumiem.Moj facet mowi ze tylko faceci z klasą maja szczuple i wysokie kobiety...

Gość kilimandzarooo
zatkalo was

Gość gkgkfgjyfuyj
No ja takie opinie od facetow slyszalam ze grubsze babki sie lepiej bsykaja, ale czy to prawda to nie wiem z dla mnie oczywistej przyczyny. A facetow lubie, ale fajnie jak za duzo nie mowia;p

Nie zwracaj uwagi na kąśliwe komentarze. Jeśli akceptujesz swoje szczupłe ciało, to innym nic do tego i niech się wypchają. Są ludzie, którzy na każdym kroku tylko czekają, by komuś dogryźć. Nie lubią bardzo szczupłych kobiet? Niech wiążą się z tymi okrąglejszymi i będzie ok:)