Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaa222

widoczne naczynia

Polecane posty

Gość Lauraaa222

czy ktoś z was ma podobny problem? na moim ciele widocznych jest wiele naczyn krwionośnych, nie popekanych ,ale normalnych niebieskich naczyn. Sczegonie sa widoczne pod 1 okiem, na piersi i na gornej partii nog. sa jakies sposoby zeby sie tego pozbyć?

Gość 4 mce
chcialabym miec takie zmatrtwienia...:O

Gość Lauraaa222
no fakt jestem bardzo szczupłą osoba...dla mnie to jest problem ,a szczególnie to naczynie pod okiem... może da się go jakoś laserowo usunąć? ale boję się ,że uszkodzi mi sie wzrok itd

Gość Lauraaa222
bo one powylazily z intensywnych cwiczen i moze z tabl anty... rzucam tabl teraz biore jeszcze ost opakowanie i zobaczymy. z cw nie wiem czy bd rezygnowac ale z drugiej strony boje sie ze wyjda mi jeszcze wieksze :(

Gość zyyylastaa
też męczę się z tym problemem i raczej nic nie da się zrobić, ja na dodatek jestem blada jak ściana i mam bardzo bardzo kruche naczynka, które pękają często :( , choć biorę już jakiś czas detralex i rutynę i zauważyłam, że jakby od tego zrobiły się takie ciut mniej widocznie, takie bardziej hmm 'zwężone', ale jeśli nie masz słabych naczynek, a tylko chcesz żeby były trochę mniej widoczne to nie opłaca się tego brać

Gość zyyylastaa
tab. anty zawierają syntetyczny estrogen, a estrogen niestety rozszerza naczynka, dlatego właśnie tabsów anty nie mogą zażywać osoby ze skłonnościami do zakrzepicy

Gość Lauraaa222
mnie sie wogóle coś pieprzy z krążeniem ost. mam ciagle zimne ręce ,a jak wyjdę spod prysznica to mam straszny ,, marmurek" na nogach

Gość Lauraaa222
up up