Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatka do procy

mój dzisiejszy dzień

Polecane posty

Gość łatka do procy

czuje nie potrzebna, nie ważna, nikt mnie nie lubi, nie kocha, nie mam faceta, nie ma przyjaciol, jedyne dwie bliskie osoby teraz sa w trakcie cichych dnia, siedze w robocie ktora jest odmóżdżająca i malo płatna, nienawidze swojego szefa działu bo to stary dziad jest ktory chce rzadzic tylko i rozkazywac, kretyn i zwala na mnie swoje obowiazki, inny kretyn przychodzi i gapi sie na mój tylek, sami ludzie po 40stce, ja mam 23 lata, nie dostałam sms od nikogo od jakiegos chyba miesiaca, tylko era i inne pierdoly, tak naprawde moglabym umrzec i nikt by nie zauważył, moze jakby zaczelo smierdzieec.... moze slowa pocieszenia?

Gość Bella Ciekawa
trzeba przetrzymac:) [tulę}

A rodzina? Nie utrzymujesz z nią kontaktów?

Gość łatka do procy
jedynie rodzina, starsi nie kumaja, nie sa tacy do przytulania, a rodzenstwo mieszka gdzie indziej, zreszta nie bede im zatruwac zycia swoimi problemami..

Gość łatka do procy
jestem ciekawa tylko czy duzo jest takcih osob, samotnych...ale nie taki co to czekaja na faceta tylko, tylko takich prawdziwych ktorzy nawet z facetem odczuwaja taka samotnosc, wyizolowanie, wyobcowanie, takcy aspołeczni ludzie...

Gość życie weryfikuje
ale marudzisz młoda dziewczyna, całe życie przed Tobą masz pracę, rodzeństwo za kilka dni weekend a Ty smęcisz wyobraź sobei że są starsze od Ciebie kobiety, schorowane, samotne, bez pracy, są tacy którzy nei mają rodziny, rodziców, rodzeństwa.... spójrz jeszcze raz na to wszystko co masz i spróbuj to docenić

Gość życie weryfikuje
a w ogóle zbliża się wiosna, początek nowego, początek życia....

Gość łatka do procy
ech...troche mi lepiej, faktycznie, jkaby byla stara brzydka i chora to bym sie chyba zalamala...pojde dzis na basen i bede plywac tyle az w koncu przejdzie mi ta chandra, i tak codzien. trzeba zabic czyms mysli.