Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdeedcba

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość abcdeedcba

wczoraj zrobiłam test ciążowy bo podejrzewałam że mogę być w ciąży i wynik okazał się pozytywny. dziś jest 34 dzień cyklu, zwykle cykle były 29-dniowe. kiedy powinnam pójść pierwszy raz do ginekologa?

Gość zonajednegomeza
natychmiast.....musisz miec zrobione badania czy wszystko gra......

Gość esenduzet
Gratuluje, mam nadzieje że się cieszysz? Ja to bym padła ze szczęścia, ale niestety dziś dostałam okres :(

Gość esenduzet
Gratuluje, mam nadzieje że się cieszysz? Ja to bym padła ze szczęścia, ale niestety dziś dostałam okres :(

Gość abcdeedcba
no właśnie nie wiem:-( chyba z mężem mojej siostry, albo z teściem na pewno nie z moim mężem, bo on od pół roku siedzi w angli

Gość abcdeedcba
fajnie że ktoś wykorzystał to że nie zabezpieczyłam swojego niku hasłem. dziecko jest mojego męża i nikogo więcej. i to będzie już drugie dziecko bo mamy już 1,5 rocznego synka

Gość sdfjbkxdnldj
jeszcze calkiem niedawno bylas w pierwszej ciazy i nie wiesz kiedy isc do ginekologa i co masz robic???? 0/10

tak, ale ta poprzednia ciaza to byla droga inseminacji i zostala zaplodniona inna kobieta, bo ja wskutek wczesniejszej aborcji jestem bezplodna :(

z pierwszą ciążą byłam u lekarza dopiero po 2 miesiącu bo nie mogłam się wcześniej do niego dostać a teraz mam innego lekarza do którego mogę iść w każdej chwili i dlatego teraz nie wiem kiedy powinnam iść żeby było dobrze

zazdroszcza mi, bo ja w czasie ciazy potrafie sie dobrze zakonserwowac. i zazdroszcza mi te ciaza roztyte maciory.

do abcbeedcba - odczep się od mojego nicku ! i w ogóle odczep się, idź na inne forum

a to zabawne, rozkazalas jej isc na inne forum :P dobre..