Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanNaMaxa

POMOZCIE !!!!!!

Polecane posty

Gość ZakochanNaMaxa

Dziewczyny, Potrzebuję Waszej rady! Sama już nie daję sobie z tym rady. Jestem z moim facetem 4 lata. Moja pierwsza wielka miłość:) Niestety, nie jest już tak kolorowo. Doskonale zdaję sobie sprawę, że przez cały czas trwania związku nie jest jak w bajce. Są lepsze i gorsze dni. Ale do rzeczy... Bardzo się oddalamy od siebie, mam wrażenie że to ja o niego zabiegam a on jest bierny. Co chwilę snuje podejrzenia o zdradzie gdy go przy mnie nie ma. Ufałam mu wcześniej jak nikomu innemu, lecz stał się ostatnio inny - nie obecny. Nasz związek ostatnio opiera się huśtawce nastrojów. Co chwilę kłócimy się i godzimy... Wcześniej był o mnie bardzo zazdrosny, chciał spędzać ze mną każdą wolną chwilę a teraz? Mam wrażenie, że jest wręcz pewny że go nie zostawię. Spotykamy się o wiele rzadziej, on uzasadnia to faktem że tak jest lepiej, bo co spotykać się codziennie i kłócić bo po pewnym czasie zaczynamy się nudzić. Ostatnio nawet użył stwierdzenia, że nie przejmuje się moim gadaniem,bo on wie że go nie zostawie. Chcę go trochę otrzeźwić, aby nie trwał w tym przekonaniu w nieskończoność... Nie piszcie, że może musimy się rozstać:) Bo strasznie go kocham!!!! Nie wyobrażam sobie życia bez niego! Tylko jak na nowo wzbudzić w nim tę iskierkę zazdrości? Aby to on zastanawiał się co robię gdy jesteśmy sami? Aby to on przede wszystkim na nowo o mnie zabiegał.....

Gość zonajednegomeza
lepiej nie bedzie.....takie dlugie zwiazki sa jak malzenstwa....

Gość oj tam ten tego ten....
daj num na kom popisze do ciebie sms-y,podzownie o 3 nad ranem zobaczysz jaki zrobi sie zazdrosny:D

Gość ZakochanNaMaxa
Wasze rady są po prostu bez cenne... Czy każda wypowiedź na forum musi być traktowana jak by pisała ją głupia 15nastka? Jestem dorosłą kobietą !!!! Mam 23 lata mój chłopak 24

Gość aaagnie
To może ty sprobuj go olewać?? Kiedy gdzies on chce wyjsc, to powiedz, ze juz sie umowilas. Zapisz sie np. taniec czy co innego. Nie wydzwaniaj co chwile do niego. Umawiaj sie ze znajomymi. Nie odbieraj po pierwszym sygnale telefonu od niego. Po prostu zdystabsuj sie od niego i zobacz jaka bedzie jego reakcja. Moze to go obudzi ;)