Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszona śliwka

BŁAGAM PORADŹCIE !!!

Polecane posty

Gość suszona śliwka

Spóźnia mi się @ 35 dc przy cyklach 29-31, w niedzielę robiłam test, wyszła blada druga kreska(od razu), po dwóch dniach-wtorek zrobiłam kolejny-nie pokazał nic. Dopiero po jakimś czasie pojawiła się słabiuteńka druga, ale według instrukcji wynik jest wtedy już nie ważny. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji?? Kupiłam dziś kolejny test i nie wiem czy wytrzymam do piątku, ale nie wiem czy warto zrobić go jutro...CO PORADZICIE...temperatura po owulacji mierzona rano średnio 36,8, a przed średnia ok 36,3

suszona sliwak - zrob test jutro rano z porannego moczu nie denerwuj sie mi test pokazal ciaze dopiero za 4 testem i mialam tak jak ty najpierw nic potem druga taka slaba jesli wyjdzie ci druga kreska taka blada to idz z tym testem do lekarza i sie nie martw !

Gość myślę że będzie bobas.
Zrób jeszcze raz test, nawet słaba kreska świadczy że jest ciąża. Jeśli wynik będzie wątpliwy zrób test z krwi

Gość saleminka8
temperatura tu nic nie pomoże teraz:P bo i w ciąży i po owulacji do @ jest taka sama ;) jeśliwyszła blada kreska-ciąża a ten 2 testbył tenj samej firmy-moze mniej czuły inie wykazał ciąży zamiastkupować testyimarnować kolejna kasę mogłaś iść odrazu na beta hcg -100% pewności jesteś po terminie okreu,mi wykazała ciążę przed spodziewanym okresem mi wygląda to na ciąże w 1 ciąży miałam 36,9 temp a w 2 ciąży 37,1

Gość suszona śliwka
Dziękuję Wam bardzo...wiem, że jeśli bardzo się chce dzidzusia to nawet słaba kreska po czasie daje złudne nadzieje...intryguje mnie tylko to, że za pierwszym razem od razu pojawiła się taka bardzo słaba, a dwa dni później już tak dobrze nie było. Z tego co wiem, to jeśli to byłaby ciąża to powinno się przy drugim coś pokazać...chyba nie wytrzymam do jutra;( Zoch120, a Ty przy pierwszym teście miałaś jakikolwiek zarys drugiej kreseczki???

Gość suszona śliwka
A co do testu...pierwszego czułości niestety nie znam, na instrukcji, ani na stronie int nie było...drugi był bobo...

suszona sliwak nie dopiero w 3 tescie pojawila mi sie 2 kreseczka moze masz jeszcze male stezenie hormonu i dlatego tak poczekaj do jutra bo test zrobiony teraz nic ci nie wykarze

Gość suszona śliwka
Mam nadzieję, że udało nam się...mąż jest w delegacji, wyjechał w poniedziałek a wraca w piątek. Miło byłby zrobić mu taką niespodziankę...Tyle, że objawów nie mam żadnych, lekki obrzęk piersi, raz na jakiś czas pobolewa brzuch i plecy(ale to nic nadzwyczajnego, przed okresem też takie objawy są). Jedyne co mnie intryguje, to brak jakichkolwiek krostek na twarzy co zdarza mi się przed @...

Gość suszona śliwka
Kobietki, bardzo proszę rozwińcie temat...bardzo ciekawi mnie jak było w waszych przypadkach, może któraś była w podobnej sytuacji i opisze finał historii;)

hmm.. ja jak wczesniej pisalam bylam w dwuch ciazach niestety onie poronilam :( ale znow sie staram ;)

Gość suszona śliwka
Trzymam kciuki;D Mam nadzieję, że Ci się uda!!! Nie ukrywam, że sobie też tego życzę:P

suszona śliwka- zapraszam na topik ' starajace sie, chetne zapraszamy tam jestem !!

Gość suszona śliwka
dla zainteresowanych...sytuacja wyjaśniła się, niestety nie był to trafny strzał, rano przyszła @ :(