Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soseczka

CIAZA CZY NIE?? POMOC POTRZEBNA!!!

Polecane posty

Gość soseczka

WITAM, MAM PEWIEN PROBLEM I BARDZO PROSILABYM MAMY LUB KOBIETY W CIAZY ABY MI POMOGLY!! OTOZ.. MIESIAC TEMU PORONILAM 6 TYG CIAZE.. NIE MIALAM ZABIEGU,OCZYSCILAM SIE SAMA, DZIS PO MIESIACU OD PORONIENIA ZROBILAM SOBIE TEST CIAZOWY BO NIE MAM JESZCZE MIEISACZKI KOLEJNEJ I TEST JEST POZYTYWNY.. POSZLAM DO LEKARZA ABY POTWIERDZIC CIAZE.. LEKARZ POWIEDZIAL MI ,ZE NIE UMIE MI POWIEDZIEC CZY JESTEM W CIAZY CZY NIE BO TEST MOGL WYKAZAC HORMON HCG Z POPRZEDNIEJ CIAZY!! CZY TO PRAWDA? CZY MOZE SIE URTZYMYWAC HORMON TAK DLUGO? NIE WIEM TERAZ CZY JESTEMW CIAZY CZY NIE.. LEKARZ KAZAL MI CZEKAC 3 TYGODNIE!! ALE TO CIEZKIE ZYC W TAKIEJ NIE WIEDZY!! BARDZO PROSZE O WYRAZENIE SWOICH OPINI BEDE BARDZO WDZIECZNA!!

z tego co słyszałam to hormon mógł z poprzedniej ciąży zostać, a po poronieniu oglądał cie lekarz??? ja miałam obumarcie i mnie musieli czyścić

Gość soseczka
tak, mialam usg i wszystko oczyscilo sie perfekcyjnie, tak powiedzial lekarz. oczywiscie staralismy sie o dziecko wiec jest mozliowsc ze jestem w ciazy, lecz nie za szybko? raptem minelo 31 dni od poronienia.. wydawalo mi sie,ze mialam owulacje 12 dni po poronieniu, tak moglam stwierdzic po sluzie.. ale pewna nie jestem.. coz poczekamy zobaczymy...

Gość soseczka
jesli jeszcze jakis mamy moglyby wyrazic swoja opinie bylabym wdzieczna.

Gość mama Mia B
Wiem że chcesz usłyszeć, że jesteś w ciąży. Ale nie jestesmy w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie... Czy gdybanie ma tu sens? jeśli 10 osób napisze Ci że to ciąża, to tak będzie? tak jak stwierdził lekarz, musisz czekać. ;) Trzymam kciuki, żeby to jednak było to. Ale jak nie teraz, to napewno w niedługim czasie się uda. :)

Gość soseczka
bardzo dziekuje za odpwoeidz!! oczywiscie,ze chcialabym uslyszec ,ze to ciaze.. :) generalnie chodzilo mi o to czy to mozliwe zebym w ciaz miala hormon hcg w organizmie miesiac po poronieniu.. jeszcze raz dziekuje i zycze wszystkiego dobrego!!!!!!:):)