Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonina bez konina

moje dziecko woli tatę

Polecane posty

Gość antonina bez konina

ma 3 latka i ciągnie go tylko do taty. Do mnie mówi tylko: "mama, idź sobie" "nie chcę mamy" itd. Przewróci się - tata, ma dobry humor - tata. Wiem, że to tylko małe dziecko i ma prawo do kochania kogo chce, a ja za to mam obowiązek kochać je bezwarunkowo, ale trochę mi przykro. Zwłaszcza, że trwa to już od bardzo dawna - chyba zawsze wolał tatę. Ma cudownego tatę. Ale ja też się staram. No może jestem nieco bardziej wymagająca... Myślę, że zbliżył ich do siebie okres, kiedy byłam w drugiej ciąży i bardzo źle się czułam - nie mogłam mu poświęcić wiele czasu.

Gość antonina bez konina
taka mnie zazdrosc zżera, że chyba skłocę męża z córką!

Gość cos dziwnego w spojrzeniu ...
u mnie tak było z młodszą siostrą do 3 roku życia odpychała od siebie mame, do tego stopnia, że ją odpychała itd. potem zachorowała na angine i sie do siebie zbliżyły, przeszło jej. Obecnie siostra ma 18 lat i absolutnie nie dogaduje sie z mamą , a z tatą owszem tak się zastanawiam czy to ma związek ...

Gość antonina bez konina
najlepsze jest to, że doskonale pamiętam moje wczesne dzieciństwo i to, że sama miałam okresy, kiedy wolałam mamę, albo tatę.. Dlatego staram się go zrozumieć i nie przejmować tym, ale tak do końca to się nie da :(

Gość szalonaaaa
ja to bym przy tobie wzięła rozwód, pozbawiła ojca praw rodzicielskich i wyjechała z dzieckiem za granicę, aby dziecko zapomniało, że ma ojca