Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiffaraffa

ON I JEGO BYŁA

Polecane posty

Gość fiffaraffa

Jestem z chłopakiem prawie rok. Jesteśmy szczęsliwi. Czuję się naprawdę kochana. Ale irytuje mnie jego przeszłość. A mianowicie 5 letni związek z kobietą z którą był zaręczony. Zradziła go, rozstali się. Minęło już od tamtej pory prawie dwa lata a ona ciągle się do niego odzywa. On mi o tym nie mowi( nie wiem czemu) wiem o tym bo kiedys przypadkiem zagadala do niego na gadu gdy siedzialam u niego na komputerze. Nie bylo go przy mnie wiec ciekawość brała górę i zajrzałam do jego archiwum, gdzie to zawsze ona pierwsza zagaduje i pisze mu o jakis bzdurach ze swojwgo życia. Bywa tak jak czasem rozmawiamy i zapytam o nią, to się rumieni. Dlaczego? na początku naszego związku rozmawialiśmy o swoich byłych miłościach i mowił, że nic nie czuje juz do tamtej kobiety, ze im sie nie ukladalo. Mimo ze mieszkali razem. Co o tym myslicie? Skoro obdarowywuje mnie szczęściem to czy nadal moze czuć cos to tamtej dziewczyny?

Gość fiffaraffa
za wiele mi nie pomogłeś... Może ktos sam był w takiej bądz podobnej sytuacji i potrafii wytłumaczyć dlaczego np nie mowi mi ze ONA do niego zagaduje. Może to być przyczyna nie denerwowania mnie? Bo nie ma o co?

wybierz sobie 1. Cos do niej czuje - to w koncu 5 lat 2. ma nadzieje ze wróci 3. Kombinuje zeby wróciła 4. nie chce Cie denerwowac 5, im mniej wiesz tym spokojniej zyjesz

Gość fiffaraffa
źle mnie zrozumiałes. To ona do niego ciągle pisze. On w ogole sie do niej nie odzywa. Czasami cos jej odpisuje z grzeczności bo to wychowany chłopak. Ona chce do niego wrocić. Wiem to od brata ( brat to najlepszy kumpel mojego chlopaka) więc gdyby chciał chyba byc z nia, to juz by był...

Gość Piekna Znajoma
nigdy tego nie zrozumiem... a co ona mu pisze? chce wrocic:)? bede dobra? nie zdradzę, już;)? nie rozumiem:D

Gość fiffaraffa
Do Piękna Znajoma Ale czego dokładnie nie zrozumiesz? Zawraca mu non stop głowę. A to że była na rozmowie o pracę, a to ma pretensje do niego ze do niej sie nie odzywa, pisze co dzisiaj robila, o ktorej srała i o ktorej robila siku;/ po co to?

Gość fiffaraffa
Chodzi mi tez o to czy po takim stażu związku można już nic kompletnie nie czuć... do tej drugiej osoby

Jeśli on nie potrafi się od niej odciąć to dziwne...Niech jej zagrozi, że ją poda o naruszenie dóbr osobistych i molestowanie psychiczne

Gość flirt towarzyski
Najwyraźniej on jej robi jakieś nadzieje, albo po prostu nie daje jej wprost do zrozumienia, żeby sobie dała spokój. Ot, prowadzą sobie taką grę.

Gość fiffaraffa
Chyba macie racje... Ale przecież nie mogę mu zabronić kontaktu...

Zabronić mu nie możesz. Twój facet powinien zachować się jak prawdziwy mężczyzna i ( jeżeli tak faktycznie jest ) powiedzieć jej, że owszem, możemy mieć ze sobą kontakt ale na stopie koleżeńskiej ! Powinno dać jej to do myślenia. Jest druga możliwość. Zauważyłem, że niektóre kobiety, gdy ich eks znajduję sobie dziewczynę zaczynają się nagle nim bardzo interesować. Wg mnie to zwykła zazdrość. "Jak On mógł ułożyć sobie tak szybko życie z inną, to mnie tak bardzo kochał" Tobie życzę powodzenia a Twojemu chłopakowi asertywności.