Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

nie słyszę na jedno ucho

Polecane posty

witam, nie słyszę od 15 lat na prawe ucho. Wszystko zaczęło się od świnki, jakieś powikłania i mam uszkodzony nerw słuchowy. Czy ktoś się orientuje czy można jakoś po części odzyskać słuch, np implanty itp?

Napisałem co wiem:P.Nie znam żadnych metod co by dawały wielkie szanse na naprawę zniszczonych nerwów bo to problem podobny jak zrobić aby noga odrosła:O.

wiec jak nie wiesz to nie wypowiadaj się bez sensu, ile ty masz lat człowieku, dla mnie to akurat problem i nie widzę w tym temacie żartów

Gość dfheshteehr
no to masz niedosłuch typu odbiorczego, który z tego, co pamiętam nie poddaje się w większości przypadków leczeniu chirurgicznemu - przede wszystkim sprawdzają się aparaty słuchowe, a jeśli nie dają dobrych rezultatów, stosuje się wszczepy ślimakowe, ale nie jestem na 100% pewna.. tylko dlaczego pytasz o takie rzeczy na forum, powinnaś odwiedzić audiologa...

Gość do Doggy_style
Poszukaj tu topu o uchu i jego chorobach - miałam go ale wyczyściło mi tematy ....sporo ludzi pisało o problemach związanych ze słuchem. A ten oszołom Max Zander vel Klaun grasuje wszędzie :(

"Doggy_style wiec jak nie wiesz to nie wypowiadaj się bez sensu, ile ty masz lat człowieku, dla mnie to akurat problem i nie widzę w tym temacie żartów " Nie wiem ale warto spróbować:classic_cool:.Przynajmniej w odróżnieniu od konwencjonalnych metod nie ma skutków ubocznych:classic_cool:.

Gość lusil
Max, teraz ja się narażę. Do autorki:- Zakrapiaj po parę kropelek moczu do ucha.Szczegóły w ,,Urynoterapii" Małachowa.

Gość timikimi
ja tez mam niedosluch tylko lewego ucha od urodzenia lub nabyte w czesnym dziecinstwie... i w sumie nic na to nie ma musisz tylko pamietac aby dbac teraz bardzo o ucho slyszace i robic przynajmniej raz na pol roku badania słuchu no i trzeba byc pod stala opieka laryngologa;/