Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi346674

Mam tego dość!!!

Polecane posty

Gość emi346674

Wiem, że jestem kolejną babą, która niby narzeka na swojego faceta, ale moja cierpliwość sięgnęła zenitu... Od początku, jestem z nim od 9 lat, codziennie się kłócimy, już od lat wspomnienia poprzedniego wieczoru napawają mnie odrazą, czuję się wypompowana z uczuć, to co sprawiało mi przyjemność już mnie nie rusza, płaczę na samą myśl o tym co się stało z moją miłością, wiem można powiedzieć, że zniszczyliśmy się nawzajem, choć on wygląda na nad wyraz zadowolonego... Pytam poważnie: Czy już czas odejść??

Gość już czas odejść
:classic_cool:

Gość juz 8 lat temu
powinnas odejsc.. codziennie klotnie? masochisci czy co?

Gość emi346674
tak dzięki za dobitną odpowiedź, ale potrzebuję kopa więc nie żałujcie sobie!!! Czekam

Gość manelka
Ciekawe co jest powodem waszych kłótni, bo może to na zasadzie " kto się czubi, ten się lubi" !!!!!!

Gość emi346674
Wiem, po prostu nie mam dość charakteru, by podjąć tą decyzję, zrozumcie, ten związek za długo trwa...

Gość emi346674
Nie, nie mamy dzieci i nie jesteśmy małżeństwem, ilekroć próbowałam odejść on mnie błagał, a potem znowu robił awantury...nie mogę im zapobiedz, bo on ma wciąż jakieś wyrzuty....

Gość emi346674
najgorsze, że mam zacząć staż w tym mieście, gdzie jesteśmy, przeprowadziłam się tu dla niego, wiem głupia jestem

Gość emi346674
no i tu gorsze klimaty,bo jego rodzina rządzi w tym mieście, to nie jest duże miasto, a oni są tu szychami, więc będą wszystko wiedzieć o mnie, co więcej mogłam się przeprowadzic do miasta, gdzie mieszka moja rodzina i tam mam pracę, ale ja głupio zrobiłam i wyniosłam się do zadupia za nim

Gość emi346674
dziękuję

Gość adelajda16338
autorko witaj,w klubie! tez 9 lat zwiazku,4 lata po slubie,non stop klotnie, nawet chodzilismy na terapie i niewiele pomogla tez bije sie z myslami co robic

Gość adelajda16338
jestes o tyle w komfortowej sytuacji,ze nie macie slubu

Gość emi346674
jutro wznowię temat, bo teraz nie mam możliwości pisać